Ce nu-ti va cere Dumnezeu niciodata

6
130

* Dumnezeu nu-ti va cere sa spui ce suprafata are casa ta, dar iti va cere numarul celor pe care i-ai primit in casa ta.

* Dumnezeu nu-ti va cere numarul hainelor din dulapul tau, dar iti va cere numarul celor pe care le-ai daruit.

* Dumnezeu nu-ti va cere sa spui cel mai mare venit pe care l-ai realizat, dar te va intreba daca ti-ai indeplinit slujba dupa maxima ta capacitate.

* Dumnezeu nu te va intreba cati prieteni ai avut, dar te va intreba cator oameni le-ai fost prieten.

* Dumnezeu nu te va intreba despre vecinatatea in care ai trait, dar te va intreba cum ti-ai tratat vecinii.

* Dumnezeu nu te va intreba despre culoarea pielii tale, dar te va intreba despre caracterul tau.

6 COMENTARII

  1. in urma cu un an lucram intr-o firma din bucuresti si pprimisem prin mail ilistrate ce exprimau aceste mesaje care erau si scrise in engleza,am tradus fiecare ilustrata am tras la imprimanta si le-m lipit pe peretele din biroul meu unde intrau,toti muncitorii colegii mei,toti au citit aceste mesaje,si fiecare a spus ca cel ce lea scris a fost intelept,eu spun ca cel ce practica zilnic aceste mesaje este intelept,si cred ca in aceasta este frumusetea vietii.dumnezeu este maret ,iar daca sintem binecuvintati sa fim binecuvintari pt altii.

  2. In acest eseu se spune ca Dumnezeu nu ne va intreba citi prieteni ai avut cti oameni ai ajutat.
    Dumnezeu ne invata si ne spune sa ajutam pe toti oamani care au nevoi de ajutorul nostru.

  3. Pentru ca Dumnezeu sa/ti ceara ceva fiecare dintre noi trebuie sa stie cum il descoperim pe Dumnezeu, unde il gasim,cum afli despre El,cum poti vorbi cu Dumnezeu,daca crezi ca iti aude cererile tale,cum iti manifesti credinta,si multe altele,adica ce ii oferi tu lui Dumnezeu si vei vedea ce iti va da El in schimb.Sunt multe amanunte care au o importanta deosebita in viata de credinta a fiecarui om.

  4. Dumnezeu nu se uita la binele ce lai facut si la cum arata acest bine ci la intentia cu care la-i facut.Numai cine asi iubeste aproapele ,Il iubeste pe Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.