O usa deschisa pentru “Scriptura” în Ankara

1
54

In luna noiembrie am avut mai multi romani in preajma mea, asa cum nu mai avusesem pana atunci. Au fost 11 romani cu echipa “Scolii internationale de ucenicizare” din Cluj in faza practica a scolii. Ei au fost un sprijin atat pentru biserica in care ma implic, cat si pentru lucrarea din afara bisericii (slujirea refugiatilor, prin distribuirea de carbune si timpul petrecut cu contactele mele, adica prietenii necrestini).
De asemenea a fost o incurajare pentru mine sa vad romani implicati aici, este visul meu care ia din ce in ce mai mult contur. Ei au lucrat cu 4 biserici si alte 3 lucrari (refugiati, lucrarea cu studentii, orfelinat). In special la biserica mea ma bucur ca tinerii de aici au putut vedea alti tineri slujindu-L pe Domnul in alta cultura.

Intr-o zi m-am gandit: dar daca, Doamne eu sunt singura marturie crestina in campusul unde studiez? Este posibil. Ma simt onorata si recunoscatoare pentru locul unde m-a plasat Domnul pentru aceasta vreme, chiar daca este o provocare in fiecare zi sa fiu la ore. Colegele mele au intrebari despre crestinism si unele au vizitat biserica noastra. E adevarat ca se asteptau sa vada ceea ce cunosteau din filme despre cum arata o cladire-biserica. Oricum, au fost expuse mesajului Vietii.

Am avut primul botez de la deschiderea bisericii, doi baieti. Despre unul dintre ei scrisesem mai demult ca fusese inainte un rafacator binecunoscut. Puterea de rascumparare a Domnului este uimitoare.
Domnul ma invata tot mai mult sa fiu lipita de El, ca si in profetia din cartea Ieremia despre lipirea braului de coapsele profetului si ca este esential ca dragostea mea pentru El sa nu se raceasca.

Motive de rugaciune
Cateva dintre comentariile despre cum a vazut Ankara echipa din Cluj:
“am vazut intunericul spiritual care este aici si cat de incet inainteaza lucrarea Domnului ; am vazut nevoia de lucratori care sa semene si sa dea invatatura, precum si nevoia de rugaciune, atat pentru aceasta zona, cat si pentru credinciosi.

Nu-i asa ca este o legatura intre inaintarea inceata a lucrarii si nevoia de lucratori si rugaciune?

3. Domnul este laudat printre natiuni si planul Sau este sa zideasca Ankara pe vechile ruine (Isaia 58).” In acesta directie, asteptam cu interes seara de 15 ianuarie 2005, cand va fi o seara de inchinare si rugaciune cu toate bisericile din oras. Se asteapta 250 de persoane. Domnul va face lucruri minunate cand copiii Sai il lauda in unitate.

Multumesc pentru credinciosia cu care ati fost alaturi de mine si in ultimul an 2004 L.B.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.