Lansarea secțiunii “Proiecte Misionare”

1
64

Noua secțiune de “Proiecte Misionare” va include o serie de inițiative care am dori să contribuie la dezvoltarea misiunii naționale și internaționale. În următoarele săptămâni urmează să afișăm mai multe proiecte misionare ce vor oferi posibilitatea implicării atât pe termen scurt cât și mediu și lung.

Până vom reuși să lansăm proiectele misionare actualmente în lucru, vă supunem atenției următoarele informații:

– În cazul în care biserica dumneavoastră organizează un proiect misionar pe care doriți să-l faceți cunoscut pentru atragerea de potențiali candidați sau sprijin in rugăciune, vă rugăm să ne scrieți și vom încerca să găsim soluții pentru a-l face public pe site.

– În cazul în care doriți să organizați prin biserica dumneavoastră un proiect de misune internă sau exernă și aveți nevoie de ajutor în: planificare, selectarea și instruirea echipei sau idei de posibile locații naționale și internaționale ne puteți contacta și împreună vom încerca să identificăm soluții. De asemenea, dacă aveți nevoie de ajutor în alte aspecte specifice unei astfel de inițiative ne puteți aborda pentru discutarea celor mai bune opțiuni.

– În cazul în care doriți să susțineți finaciar și/sau material unul dintre proiectele propuse și afisate de noi, vă rugăm să ne contactați pentru a putea face demersurile necesare.

Vă mulțumim și așteptăm să ne scrieți pe adresa proiectemisionare(at)misiune.ro

Echipa Proiecte Misionare

1 COMENTARIU

  1. Felicit?ri pentru aceast? ini?iativ?.
    Este bine venita ?i necesar?.
    Fie ca Domnul s? ne ajute ca în unitate s? ne împlinim misiunea pt care am fost crea?i ?i mântui?i.
    pastor misionar Teodor Groza

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.