Vîrtejul pacatului

0
44

Un scafandru a fost absorbit de vîrtejul de apa creat de o pompa , catre o coloana de aductiune a apei, la o centrala nucleara din Florida . Ofiterul de paza l-a vazut si l-a salvat, ajutîndu-l sa se departeze de zona periculoasa .

Dupa acest incident, purtatorul de cuvînt al centralei a anuntat ca locul este marcat cu semnale de averzizare si un panou cu inscriptia : “Atentie Pericol de Absorbtie ” este atîrnat chiar deasupra gurii acestei coloane. Pentru ca cineva sa fie absorbit trebuie sa înoate foarte aproape de aceasta zona .

Descrierea purtatorului de cuvînt al acestei centrale nucleare, poate fi o buna prezentare a modului cum unii oameni sunt atrasi în pacat si apoi absorbiti de valul acestuia . Acestia au ajuns în primejdie pentru ca n-au luat seama la avertizari si s-au apropiat foarte mult de zona unde pacatul este iminent.
Nu mai este cale de întoarcere cînd ispita te cuprinde. De aceea nu te apropia de raza ei de actiune; si daca ai ajuns în vîrtejul ei; mai exista o sansa : Dumnezeu însusi este cel ce intervine !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.