Stii sa comunici cu eficienta ?

0
54

Parintii nostri trupesti ne-au pedepsit , si tot le-am dat cinstea cuvenita, nu trebuie oare cu atît mai mult sa ne supunem Tatalui duhurilor, si sa traim ? Caci ei în adevar ne pedepseau pentru putine zile, cum credeau ei ca e bine; dar Dumnezeu ne pedepseste pentru binele nostru , ca sa ne faca partasi sfinteniei Lui”. Evrei 12:10-11

Un cumparator a ajuns într-un sector al unui magazin în care a fost angajat un nou vînzator . Cînd l-a vazut, vînzatorul s-a îndreptat spre cumparator si l-a întrebat plin de emotii: ” Nu cumva ati dori sa cumparati ceva ,; domnule ? Auzindu-i întrebarea, cumparatorul s-a scuzat imediat raspunzîndu-i : Nu ;multumesc ! Deocamdata urmaresc exponatele.

Managerul magazinului l-a urmarit pe vînzator în toata acesta discutie si l-a cahemat imediat în biroul sau, spunîndu-i : ” Daca vrei ca cineva sa cumpere din raionul tau, sa nu mai pui niciodata aceasta întrebare. De acum înainte cînd vei prezenta marfa expusa sa dovedesti încredere si sa trezesti interesul celui ce a ales un produs , aratîndu-i calitatile.

Vei reusi sa vinzi produsele expuse, în masura în care vei sti sa le prezinti si sa realizezi o abordare specifica ,comunicînd cu fiecare cumparator.

Si pentru vestirea Evangheliei avem nevoie de acelasi mod de abordare. Oamenii sunt asa de diferiti; de aceea avem nevoie de multa întelepciune pentru a le arata ca Evanghelia este raspunsul potrivit pentru cautarile si problemele lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.