Stii cine esti ?

0
52

Oliver Wendell Holmes, un jurist celebru, se plimba într-o zi pe lînga un parc de joaca pentru copii. O fetita s-a apropiat de el si l-a însotit în plimbare pentru o vreme. În acest timp au discutat despre lucruri diferite. Cînd fetita a observat ca s-a îndepartat prea mult de mama ei s-a pregatit sa se întoarca. În acele momente juristul i-a spus : Cînd mamam ta te va întreba cu cine te-ai plimbat si ai stat de vorba, sa-i spui ca te-ai plimbat cu Oliver Wendell Holmes !

Dupa ce l-a auzit, fetita i-a raspuns cu un curaj deosebit : “Daca si pe tine te vor întreba cei de la birou unde ai fost, sa le spui ca te-ai plimbat cu Mary Brown. Iata o fetita care a marturisit cu deplina mîndrie despre sine , fiind bucuroasa si multumita cu ceea ce era.

Un puternic sens al identitatii , este unul dintre cele mai mari daruri pe care îl putem oferi copiilor nostri. La fel , aceasta este o binecuvîntare de care si noi avem atîta nevoie.

Multi nu fac nimic , pentru ca nu mai stiu cine sunt. Pentru a ne cunoaste identitatea este bine sa ne vedem pe noi însine din perspectiva lui Dumnezeu.

Noi suntem Copiii lui Dumnezeu, creati dupa chipul si asemanarea Lui, rascumparat si rînduiti pentru faptele bune pe care Dumnezeu le-a pregatit ca sa umblam în ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.