Schimbarea este posibila

1
42

Schimbarile sunt dificile, dar sunt posibile. O marturie în acest sens este apostolul Pavel. Dintr-un prigonitor, el a devenit peste noapte un elocvent predicator. Oamenii pot si fac schimbari, numai atunci cînd sunt convinsi sa voiasca sa se schimbe. Noi deci trebuie sa dorim sa ne schimbam si vom reusi aceasta numai atunci cînd vom întelege ca este mai dureros sa ramînem în starea în care suntem, decît sa platim pretul schimbarii.

În Akron Ohio, a fost restaurata si integrata în circuitul muzeal, casa doctorului Robert Holbrook Smith, cunoscut sub numele de doctorul Bob. Acesta împreuna cu doctorul Bill Wilson, într-o vreme de adînca cadere a societatii americane, a înfiintat “Asociatia Alcoolicilor Anonimi” (AAA). Prin aceasta asociatie , ei au încercat sa-i ajute pe cei robiti de patima alcoolului sa-si schimbe viata.

Aceasta asociatie a ajuns sa fie cunoscuta în toata America si sa aiba birouri chiar si în strainatate. Deschisa din anul 1985, aceasta casa memoriala , a fost vizitata de multi turisti , care voiau sa aiba o cana de cafea în bucataria în care cei doi doctori au pus la cale acest program.

Sunt mii de membri ai acestei Asociatii a Alcoolicilor Anonimi, care pot marturisi ca schimbarea este posibila. Pentru a o trai , trebuie însa sa o doresti cu adevarat si sa fii gata sa platesti pretul . Dintre cei ce spun ca pretul pentru schimbare este mult prea mare, putini sunt cei ce o vor experimenta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.