Persecuția creștinilor în Birmania

3
44

Regimul militar din aceasta tara duce o campanie puternica de prigonire, discriminare si restrictionare a crestinilor, conform raportului CARRYING THE CROSS, realizat de Christian Solidarity Worldwide (CSW)-Solidaritatea crestina de pretutindeni.

Femeile si copiii sunt tinta preferata a regimului care profita de orice ocazie pentru a umili, abuza si distruge libertatea acestor persoane.

Raportul arata ca regimul foloseste mijloacele mass-media si alte mijloace de propaganda ca sa creeze ostilitate in privinta crestinilor, utilizeaza forta pentru a-i converti pe crestini la religia budista, restrictioneaza sau refuza promovarea crestinilor in pozitii guvernamentale sau militare, distruge biserici si cruci.

Soldatilor li se ofera beneficii pentru a se casatori cu femei crestine din grupurile etnice Chin, Kachin, Karen, Karenni cu intentia ascunsa de a le converti la budism si de a distruge identitatea etnica a acestor grupuri.
Informatii amanuntite despre persecutia crestinilor din Birmania puteti gasi pe site-ul: http://www.csw.org.uk/Countries/index.php?id=7
Informatii generale despre Birmania:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Myanmar
In 10 martie 2007 va fi o zi speciala de rugaciune pentru Birmania, haideti sa ne mobilizam in rugaciune pentru aceasta tara in care dictatura militara face excese de neimaginat si continua sa nu respecte drepturile omului.

3 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa mangaie pe acele femei si copii care sufera o asa batjocura din partea acelor care nici macar nu stiu ce fac. Domnul sa-i intareasca sa poata duce crucea pana la capat, caci vor primi o rasplata foarte mare si cununa care le-a fost pregatita mai dinainte de Acela care a biruit moartea tot prin suferinta si batjocura din partea acelora care erau orbiti de satan.
    Este intr-adevar foarte dureros…de neimaginat ca se intampla asa ceva intre oamenii creati de mana lui Dumnezeu.
    Domnul sa aibe mila de ei si sa le scurteze suferinta, punand pe inima la cati mai multi copii ai Lui sa ii sustina in rugaciune pe aceea care au de suferit pentru Numele Lui.

  2. Trebuie sa ne unim cu toti in rugaciune si atunci Dumnezeu ii va ajuta………Biblia spune ca in vremurile care vin vor fi vremuri grele,dar noi fiindca suntem copii ai Domnului sa nu ne speriem de aceste lucruri ci sa avem credinta……Domnul sa ne ajute pe toti…

  3. mi se pare o prostie ca o tara sa nu lase oamenii sa se roage la Dumnezeu sa fie crestini………Oamenii aceia care conduc tara ar trebui sa judece mai mult ca va veni judecata lui Dumnezeu asupra popoarelor si atunci le vor parea rau dar va fi prea tarziu si asa va fi pentru toata omenirea daca nu se va pocai…Domnul sa aiba mila de toate popoarele

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.