Iubirea da valoare lucrurilor

0
87

Pastorul Ian Pitt Watson , un mare om a lui Dumnezeu , a spus ca Dragostea lui Dumnezeu fata de noi , este incomensurabila , iar uneori are valente ilogice.

Ca sa exemplifice aceasta declaratie, el a facut o comparatie cu dragostea fetitei lui , fata de papusa ei de cîrpe. El a observat ca fetita lui ca sa se joace, a luat din casa hainele cele mai ponosite , le-a facut sul si le-a înfasurat cu o basma . În noua forma, pentru ea acele haine au dobîndit cea mai mare valoare.Hainele strînse împreuna au ajuns sa fie papusa ei preferata cu care vorbea si pe care o dezmerda toata ziua si o avea alaturi în patutul ei toata noaptea.

Urmarind trairile fetitei lui , Watson a spus ca sunt anumite lucruri ce merita a fi iubite , pentru ca sunt de valoare, iar altele au valoare pentru ca sunt iubite !

În acelasi fel se manifesta si dragostea lui Dumnezeu . Noi suntem papusa lui din tarîna, dar am capatat valoare pentru ca El ne iubeste !

Inima lui Pavel era plina de lauda, dtotita plinatatii bogatiei lui Dumnezeu manifestata fata de noi. În Dumnezeu el a gasit o bogatie de har, un Dumnezeu care ne asculta, ne conduce si mai mult ca orice ; ne iubeste cu o dragoste nespusa , chiar daca nu meritam !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.