Iubeste dusmanii

0
61

Judson Swihart, odata a spus : “Unii oameni sunt ca si castelele medievale; zidurile înalte pe care si le-au construit în jur, îi protejeaza ca nu cumva sa fie cuceriti !

Acestia, se protejeaza emotional, prin faptul ca nu împartasesc nici un fel de simtiri cu altii. Nimeni nu se poate apropia de ei, sau sa intre în citadela în care s-au retras. Sunt în garda în fata oricarui atac . Adesea pot fi întîlniti însa în singuratate , strajuind citadela lor si blocînd orice fel de comunicare. Locuitorul unui astfel de castel este un autoprizionier. !

El sau ea, au nevoie sa fie iubiti de cineva, dar zidurile cu care s-au înconjurat , sunt prea înalte ca acel cineva sa se apropie de ei.

Cu cîtiva ani de zile în urma ,în Israel o familie de evrei ce avea pe cineva bolnav de o boala grava de inima, a ajuns în disperare asteptînd un donator pentru un transplant. Ei au intervenit la o familie de arabi, al carui colil a ajuns în moarte cerebrala, datorita faptului ca a fost împuscat în cap de catre soldatii israeliti. Au cerut acestora sa doneze inima palestinianului pe moarte, pentru transplant .Familia de palestinieni însa, a refuzat si amîndoi au murit.

Un an mai tîrziu, un alt arab si un alt israelian zaceau în pragul mortii în spital. De data aceasta , cel care a avut moarte cerebrala a fost evreul, împuscat de arabi într-o ambuscada din regiunea Gaza.Iar omul ce avea nevoie de transplant era palestinianul !

Familia de evrei, fara sa tina seama de identitatea celui care va primi inima, si-a dat acordul pentru transplant ; iar acesta s-a efectuat în spitalui din Ierusalim.

Cînd stirea a fost difuzata , a generat o reactie vehementa de ambele parti : Israelienii s-au umplut de furie , pentu ca inima unuia dintre soldatii lor, acum bate în pieptul unui palestinian, iar omul care a primit inima de la acel israelian , a trebuit sa se ascunda pentru a scapa de furia arabilor !

Vaduva israelianului ucis, cu siguranta cunostea Cuvîntul Domnului Isus ! Ea cu multumire în suflet a spus : “daca o persoana poate fi salvata, cred ca aceasta este o binecuvîntare ; Pentru ca este o binecuvîntare mai mare, sa dai,decît sa primesti ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.