Îndruma spre Hristos

0
52

Îndruma spre Hristos În timpul invaziei din Normandia, din anul 1944, soferii geepurilor militare au fost ajutati sa conduca pe timp de noapte de licuricii care traiau pe marginea drumurilor. Micile lumini emise de aceste creaturi care au fost înzestrate astfel de Dumnezeu ca sa atraga prada, aratau soferilor unde este marginea drumului. Aceste micute lumini au ajutat ca invazia sa aiba succes. Ce credeti ? A fost norocul ? S-au a fost mîna lui Dumnezeu care lucra pentru a-l învinge pe Hitler ?

Un lucru cu care cred ca toti suntem deacord ; este că evenimentele vietii sunt impredictibile. Cei care cred ca pot aranja toate lucrurile se autoînseala. Ce crezi ca s-ar alege de afacerea ta daca bursa de valor s-ar prabusi mîine dimineata ? Nu se poate întîmpla vei zice ? Amintesteti ce s-a întîmplat cu ” World Trade Center” din New York pe 11 septembrie.! Cine stie ce poate aduce ziua de mîine ? Viata are surprizele ei , dar Dumnezeu este în control !
Evenimentele imprevizibile ale vietii pot fi trecute mai usor atunci cînd pastram o strînsa partasie cu Dumnezeu prin Domnul Isus ! Fii si tu o lumina care sa arate drumul vietii pentru cei ce ratacesc în pacat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.