Hristos vine si în necazul tau

1
56

Cei mai multi dintre noi asteapta ca Dumnezeu sa le dea un semn de necontestat care sa le arate ca El este interesat de situatiile din viata lor. Allan Woody , a spus sa nu cumva acest semn sa fie un cutremur ! Un milion de dolari într-o banca elvetiana , ar fi mult mai de preferat !. Acest semn nu se prea împlineste ; nu-i asa ?

De multe ori felul în care Dumnezeu raspunde, este mult mai dramatic. El vorbindu-ne prin necazuri si încercari. Prin aceste necazuri însa, Dumnezeu slefuieste caracterul nostru , pentru a ne pregati pentru cer.

În astfel de momente de teama si nesiguranta traite de ucenici dupa înviere , Domnul Isus a venit în mijlocul lor, spunîndu-le :”Pace voua “! Pentru început ucenicii s-au temut. Dar dupa ce au vazut ranile din mîinile si picioarele Domnului s-au bucurat pentru ca El este viu.

Maria le-a spus despre acest adevar, dar acum ei puteau sa-L vada pe Domnul cu ochii lor. În acele momente frica s-a dus, durerea si nelinistea inimii lor a încetat, pentru ca în mijlocul durerii a venit Cel ce poate sa o aline.

Nu cumva te afli în aceiasi situatie ca ucenicii ? Poate ai asteptat binecuvîntarea si zilele senine , dar în locul lor sunt zile cu nor , pline de durere si încercare. Domnul Isus este gata sa vina si în mijlocul necazului tau; fii gata sa întelegi felul în care El îti vorbeste si primeste pacea Lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.