Fii perseverent în ciuda conditiilor

0
175

Marele actor de comedie Charles Brown, a marturisit odata ca rolurile sale sunt în mare pericol atunci cînd nu participa la repetitie. Atunci cînd pierde repetitiile , pierde si încrederea în sine si acuratetea cu care interpreteaza pe cei pe care trebuie sa-i puna în scena.

Oamenii care sar peste repetitie direct la lucrurile adevarate, sau care fac o repetitie în conditii neadecvate, n-ar mai trebui sa se astepte la succes.

Harry Nelson ,a povestit o întîmplare din timpul colegiului traita de colegul sau de camera. Pentru a învata mai usor , acesta a vrut sa se asigure ca toate conditiile sunt perfecte. De aceea si-a cumparat un fotoliu confortabil, papuci de casa comozi si un halat calduros.Apoi si-a facut rost de un stativ pe care a asezat cartea într-un unghi corect pentru citire si a instalat o lampa de carte ce difuza lumina spre pagina pe care si-o dorea. Si-a pregatit pixuri de diferite culori si multa hîrtie de scris.

Dupa ce s-a asigurat ca toate aceste mijloace erau pregatite , s-a întors în camera dupa masa de seara , si-a scos hainele si pantofii si s-a îmbracat cu halatul si papucii de casa.Apoi a aprins lampa de studiu si si-a pus cartea pe suport. S-a asezat confortabil în fotoliu , hotarît sa se pregateasca pentru cursuri. Cînd socotea ca totul era aranjat pentru a avea reusita în pregatire, a adormit bustean !

Pentru el, desi avea toate conditiile , acest fel de pregatire nu l-a ajutat prea mult. Avea totul; dar i-a lipsit vointa , dedicarea si perseverenta ! Nu cumva te asemeni cu acest student în pregatirea ta pentru a fi un slujitor pentru Împaratia lui Dumnezeu ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.