El este cu noi cînd ne temem !

0
35

În coloana de stiri a unui ziar , cu ani de zile în urma, era prezentata o experienta de cosmar traita de Wilma Sullivan, care locuia singura în localitatea Portageville din Misoury.

Nu stiu daca puteti crede ceea ce i s-a întîmplat : ! Într-o noapte pe cînd se afla în casa ei, situata pe o strada linistita cu vecini psnici, a mers la culcare la ora 11,30. Nu avea nici o grija pentru siguranta sa , pentru ca usile erau încuiate si nimeni n-ar fi putut deschide geamurile chiar daca ar fi încercat. Era sigura de aceasta !.

A luat o carte si a citit pentru o vreme . A ajuns însa repede sa fie chinuita de un somn adînc. A pus cartea pe noptiera, a stins lumina si-a pus mîinile sub cap, si a adormit profund. Dupa o bucata de vreme a simtit o durere adînca a mîinii stîngi. Visase ca a prins pe cineva care a lunecat într-o prapastie, si si-a întins mîna sa-l prinda. Acum era în starea de panica si nedumerire, în timp ce durerea mîinii stîngi era tot mai intensa. În acelasi timp se lupta ca sa tina tot mai strîns pe cel pe care îl credea în pericol. Cînd s-a trezit , si-a dat seama ca nu este nimeni în camera si nici nu lunecase nimeni în prapastie,ci bratul ei drept îl strîngea pe cel stîng . Era sa cada din pat de rîs, cînd si-a dat seama ca totul a fost un cosmar !

Uneori aceleasi sentimente de frica ne încearca si pe noi. Li s-a întîmplat si ucenicilor : Acestia încercau sa traverseze lacul Ghenazaret si deodata s-a pornit o furtuna puternica . Ei erau pescari de meserie si mai trecusera prin astfel de furtuni . Erau oameni puternici, dar cînd furtuna nu arata nici un semn de domolire , au început sa se teama de vietile lor. Deodata au vazut pe cineva umblînd pe mare .! În vremea de panica uneori mintea rataceste ; nu stiau cine este si au strigat : ” este o naluca”

În acele momente de spaima si necunoastere, Domnul Isus a rostit cele mai încurajatoare cuvinte pentru ucenicii sai : ” Nu va temeti ! Eu sunt !” .Ce cuvinte minunate pentru o inima înfricosata !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.