Dumnezeu nu ne uita

0
65

Larry Bird, a fost un jucator de baschet care a cîstigat toate premiile posibile pentru un baschetbalist. Cu toate aceastea el îsi aminteste de momente cînd a fost singur si neapreciat.
La început spunea el ca a fost selectionat în echipa de baschet doar pentru ca era mai înalt decît ceilalti . Apoi de multe ori a trebuit sa joace în echipa a doua a clubului sau. La un meci de baschet la care nu a fost inclus printre jucatori, echipa sa a fost învinsa cu un scor categoric. El astepta pe banca de rezerve ca în fiecare moment antrenorul sau sa-l cheme si sa-l introduca în teren. Cînd scorul a luat proportii , nu-si mai putea ridica ochii de rusine.

În ultimile minute ale meciului, antrenorul sau a venit la el , l-a batut pe umar si i-a spus : “Am uitat de tine”; pregateste-te sa intri pe teren, poate mai poti face ceva! Acestea au fost cuvintele cele mai grele pe care le putea auzi si care l-au ranit cel mai profund .

Pe lînga rusinea înfrîngerii, a auzit si cele mai neasteptate cuvinte,de la antrenorul sau de la care astepta apreciere : “Am uitat de tine “! În acele clipe s-a simtit înfrînt fara valoare si abandonat.

Prieteni ; daca cel mai titrat jucator de baschet a avut momente cînd s-a simtit uitat si nebagat în seama, ce sa mai spunem noi care nu avem aceleasi abilitati ?

Cînd trecem prin astfel de momente sa nu ne îngrijoram pentru ca Dumnezeu nu ne uita niciodata . El ne spune ca suntem cineva , iar în ochii lui avem mare pret. Chiar daca primii crestini au trecut prin opozitie si persecutii , au fost plini de curaj în orice vreme , pentru ca stiau ca nu sunt parasiti sau lasati singuri.

Aceiasi convingere ne va da si noua siguranta si pace în orice împrejurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.