Dragostea mai acorda o sansa

0
72

Marele nuvelist A.J. Cronin , la începutul carierei sale , a profesat ca si medic. El si-a început cariera medicala lucrînd într-un spital din Welsh, unde într-o seara a operat o fetita de numai patru ani, ce suferea de o forma severa de difterie. Dupa ce Cronin i-a facut o traheotomie, starea sanatatii acelei micute paciente s-a îmbunatatit.

Asigurîndu-se ca operatia a reusit si totul este bine, doctorul a spus asistentei sale ce avea numai 19 ani , ca merge sa se culce. Ea însa trebuie sa ramîna de veghe si sa urmareasca continu starea pacientei. În cazul în care va oberva ca tubul implantat se va înfunda,n trebuie sa-l scoata imediat sa-l curete, apoi sa vina repede si sa-l trezeasca.

Dupa cîteva ore tubul implantat s-a înfundat. În loc sa-l scoata, tînara asistenta cuprinsa de panica, a alergat repede sa-l trezeasca pe medic. Cînd doctorul a ajuns la patul fetitei, aceasta era deja moarta.

Vazînd ca nu i-au fost respectate instructiunile, doctorul s-a suparat foarte tare. A scris repede o scrisoare prin care cerea conducerii spitalului ca acestei asistente sa-i fie retrasa licenta de practica. În acele momente de furie, a chemat-o pe asistenta si i-a citit scrisoarea amenintînd-o ca nu va mai profesa niciodata.

Asitenta a izbucnit în plîns, cerîndu-i doctorului sa-i mai acorde o sansa. Doctorul însa a ramas foarte ferm în decizia lui. Dar cuvintele staruitoare si lacrimile acelei asistente, l-au urmarit toata noaptea. Dimineata cînd s-a trezit si-a amintit ca a fost o zi în viata lui cînd si el a strigat catre Dumnezeu sa-i mai acorde o sansa.

Retraind acele momente în care astepta cu disperare raspunsul lui Dumnezeu , în loc sa înainteze scrisoarea catre conducerea spitalului, a oferit acelei asistente o noua sansa.

Beneficiind de iertare, acea asistenta ceare la vîrsta de 19 ani a actionat paralizata de frica , a ajuns mai tîrziu sa fie asistenta sefa la cel mai mare spital de copii din Marea Britanie. Acest lucru s-a întîmplat pentru ca la începutul carierei sale, cineva i-a acordat o noua sansa.

Ti s-a oferit vreodata o noua sansa ? Fii gata sa faci acelasi lucru, oferind o noua sansa si celor ce ti-au gresit !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.