Dragostea apreciaza

0
50

Într-o povestire, Dorothy Parker , o femeie cunoscuta pentru sarcasmul sau, a vorbit despre o doamna care la o petrecere mondena, a laudat pe una dintre subalternele sale.
Esti foarte draguta cu subalternii ; a intervenit o alta persoana ! Fiind nepregatita sa auda aceste cuvinte, Dorothy a intervenit întrebînd : Unde ai gasit o astfel de subalterna ? Nu sunt prea multi sefi care sa vorbeasca astfel de angajatii sai !

Acea doamna , recunoscuta în afacerile sale ca o buna crestina, i-a raspuns:” asa se întîmpla în lumea afacerilor : “patronii îsi desconsidera angajatii , fiind mereu nemultumiti de ceea ce acestia sunt si pot sa faca. În lumea lui Dumnezeu este însa altfel : ” toti sunt egali”; “si toti sunt valorosi”! Talentati însa în domenii diferite. Unii pot fi printi, altii pot fi sclavi, dar toti însa au aceiasi valoare, datorita faptului ca au fost întocmiti de acelasi creator , au parte de acelasi har si au fost înzestrati cu daruri spirituale de acelasi pret.

De aceea apostolul Pavel poate sa spuna: “aici nu mai este nici Grec, nici Iudeu, nici taiere împrejur, nici netaiere împrejur, nici Barbar, nici Schit, nici rob, nici slobod, ci Hristos este totul si în toti “! Col.3:11

Datorita acestui fapt este absurd sa-i împarti pe oameni si sa-i clasifici dupa pozitia sociala sau apartenenta nationala , pentru ca înaintea lui Dumnezeu toti au aceeasi valoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.