Doar figuratie

0
58

Desi a început prin poporul Israel,planul sau desavîrsit, Dumnezeu l-a descoperit prin Hristos. Astazi Dumnezeu îl continua prin cei care îl urmeaza pe Domnul Isus. Datorita a ceea ce Dumnezeu este , si ceea ce El vrea sa realizeze , todeauna a lucrat folosind oameni alesi.

Odata cineva a vizitat un tîrg de animale. Aici el a vazut pe altcineva cu un cal frumos , bine înseuat. Vizitatorul l-a întrebat : ” este un cal pentru calarie “? Nu domnule ! ; a raspuns proprietarul calului .Atunci este un cal pentru carausie ? a întrebat omul ! Nu . a raspuns celalalt . A fost înhamat odata la o trasura ; dar a alergat pîna a facut-o bucati !

Bine; dar pentru ce este bun ? De ce este aici ? Raspunsul a fost foarte sec : ” Figuratie” domnule ! “figuratie” ! Oamenii vin si îsi fac poze cu el. Uite ce bine arata în poza !

Odata am vizitat o biserica si am vazut oameni bine îmbracati venind la serviciul de dimineata . Atunci l-am întrebat pe predicator : Acesti oameni sunt cei ce lucreaza în biserica ? Nu ; a raspuns el cu tristete ! Merg ei la bolnavi ? Îi slujesc pe saraci ? Mai participa si la alte slujiri ale Bisericii ? Niciodata a fost raspunsul pastorului ! Iata aplicatia situatiei întîlnita în tîrg !” Figuratie ; numai “figuratie “. ! De multe ori nu actionam ca “Oameni alesi” si pentru ca nu ne împlinim slujba încredintata, lucrarea lui Dumnezeu este întîrzîiata .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.