Cu ce ne laudam ?

0
60

Nu-l veti gasi niciodata pe apostolul Pavel laudîndu-se si spunînd : ” uitati-va la mine fratilor : sunt omul care altadata am persecutat biserica ! priviti ; sunt cel ce port ca semn pentru smerenie, acest tepus în carne; dar cu toate acestea , Hristos m-a folosit sa plantez biserici pretutindeni în lume ! El nu s-a laudat niciodata cu capacitatile si slujirea sa, ci numai cu crucea lui Hristos.

Desi apostolul Pavel a fost un om cu o capacitate intelectuala deosebita . El a fost în acelasi timp si un om smertit . Daca n-ar fi avut tepusul din trupul sau, s-ar fi bazat pe abilitatile sale, în loc sa conteze pe puterea lui Dumnezeu !

Slabiciunile lui au ajuns , puncte forte , cicatricele au devenit trofee, iar ranirile au devenit un nimb Aceleasi lucruri ni se pot întîmpla si noua daca slabiciunile noastre ne ajuta sa crestem , sa fim mai determinati pentru a atinge succesul ,si daca acestea ne motiveaza sa încercam lucruri noi, bazîndu-ne nu pe capacitatile noastre ci pe ajutorul lui Dumnezeu .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.