Cel mai de pret cadou

0
57

S-a spus de multe ori înainte, dar as dori sa afirm acelasi adevar si astazi : “Nimeni nu este gata sa moara pentru o minciuna “! Toti cei ce au umblat cu Domnul Isus si au fost martori ai mortii si ai învierii Domnului , au ajuns sa cunoasca ca El este ceea ce pretindea a fi : “Fiul lui Dumnezeu, Mîntuitorul si Domnul inimii lor.”Pentru acest maret adevar ei au fost gata sa moara cu o nadejde si o bucurie ce n-a putut sa le-o fure nimeni . Cine altcineva le-ar fi dat acest curaj în fata mortii si aceasta nadejde de neclintit pentru viata vesnica, daca Hristos n-ar fi înviat ?

Un pastor din Carolina de Nord a povestit experienta pe care a trait-o împreuna cu sotia lui, în timpul lunii de miere pe care au petrecut-o în Savanah, Georgia. Într-o zi pentru masa de prînz, s-au hotarît sa mearga la un restaurant chinezesc . Acesta era un restaurant micut , fara prea multi vizitatori , chiar vizavi de camera pe care o închiriasera. Dupa înfatisarea cladirii nu parea a fi un restaurant select. , dar cu toate acestea au hotarît sa mearga acolo pentru acel prînz.

Ajunsi în pragul restaurantului, au fost întîmpinati cu o politete deosebita si li s-a servit un prînz special. Surprinsi de felul în care au fost tratati, dupa ce au servit masa au plecat spre usa pentru a plati consumatia. În timp ce discutau cu doamna care primea banii, aceasta a observat ca ei erau proaspat casatoriti.

S-a oferit sa le faca un cadou si i-a întrebat daca sunt gata sa-l primeasca ca simbol al începutului vietii lor de familie. Nemaiasteptînd raspunsul lor, acea doamna s-a plecat si-a ridicat de pe un raft din apropiere ,o figurina din portelan ce reprezenta o casa chinezeasca.

În timp ce le-o înmîna, le-a spus cu deosebita bucurie : “Sa nu uitati sa-l pastrati pe Domnul Isus în caminul vostru. Acest dar va va aminti ca trebuie sa-l aveti pe El în viata voastra todeauna”!

În timpul vacandei din luna de miere , au primit un dar neasteptat pe care l-au pastrat cu mare grija în restul vietii , penru ca le amintea todeauna de Domnul Isus. Si pentru noi morîntul gol ne aminteste ca Domnul Isus este viu , iar toate darurile pe care le primim ne descopar ca El traieste, iar dragostea Sa pentru noi înca nu s-a sfîrsit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.