Cel gresit pretuieste mai mult marturia dragostei

7
254

Norm Larson, a redat conversatia pe care a avut-o întrun desen animat , un copil numit Calvin, cu un prieten de joaca de-al sau , numit Hobbes . Calvin i-a spus acestuia : “Ajuta-ma sa împing masina afara din garaj, pentru ca nu pot s-o misc singur “! Hobes i-a raspuns :”Mai înainte de-a face ceva, ar trebui s-o întrebi pe mama ta, daca te lasa sa faci acest lucru “! Auzindu-i raspunsul Calvin a continuat : ” Daca o voi întreba pe mama, aceasta ar spune cu siguranta Nu ; iar noi nu vom mai avea un loc pentru joaca” !

“Daca n-o întrebi pe mama ta, cînd va afla vom avea probleme ; i-a raspuns Hobbes!” De fiecare data cînd ai spus asta, chiar am avut probleme ; l-a contrat Calvin , potolindul pe prietenul sau cu asigurarea : ” mamei nu-i pasa de ceea ce facem , atîta vreme cît nu stie despre cele petrecute “!

Stiti ce s-a întîmplat dupa aceea ? Dupa numai cîteva minute telefonul de la locul de munca unde lucra mama lui Calvin a sunat , iar conversatia a continuat cam asa : “Mama tu esti la telefon ? ” Aseaza-te; penru ca nu sa ti se întîmple ceva rau, am sa-ti spun ceea ce ni sa-a întîmplat “! Tu esti Calvin ? Dradul mamei ce-ai patit ? a întrebat nedumerita mama !

Mama ; ma jucam cu Hobbes si deodata am avut un accident !” Accident ” ? Esti bine fiul meu ; spune-mi repede ce ai patit ? Dar n-o sa ne bati si nici nu ne vei face nimica rau ? a cautat sa se asigure înca odata Calvin ! Nu-ti voi face nimic rau ; l-a linistit mama . Spune-mi repede ce-ai patit ?

Mama ; am împins masina afara din garaj împreuna cu Hobbes, si aceasta nu s-a mai oprit în parcarea din fata casei , ci a ajuns pîna în strada. Si ce s-a întîmplat ceva cu masina ? a întrebat curioasa mama . A venit un tir care n-a mai putut opri si s-a facut bucati , a raspuns Calvin ! Dupa cîteva clipe de tacere, mama i-a spus fiului : “Asteapta ca vin imediat acasa “!

Cînd era pregatit sa încheie conversatia, Calvin în ultimile cuvinte i-a cerut mamei : “Mama; înainte de-a ajunge acasa, as dori sa-mi mai spui odata : ” Calvin te iubesc “!

Aceasta declaratie “Te iubesc ” capata o valoare si-o semnificatie mult mai mare atunci cînd am facut ceva rau ; nu-i asa ? Cu toate ca nu meritam si am facut lucruri mult mai rele decît Calvin, aceasta-i si declaratia dragostei lui Dumnezeu pentru noi : Fiul Meu si fica Mea ; “Te iubesc “!

7 COMENTARII

 1. ma incred si eu in dragostea si indurarea Domnului caci daca nu ar fi fost si de partea mea nu stiu unde as fi fost…nu-i nimeni ca Tine ISUSE
  DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE PENTRU misiune.ro

 2. In timpul vietii,dupa ce am cerut ?i primit iertarea pacatelor noastre “mantuirea”,dupa un timp petrecut ascultand de Tatal Ceresc, am facut fapte rele nemai ascultand invataturile Tatalui ,Duhul Sfant primit prin credinta m-a cercetat iar eu am acceptat chemarea Sa si cu umilinta mi-am recunoscut decaderea in pacat,drept urmare am simtit iarasi bucuria partasie cu cei din familia Domnului,dar mai mult am simtit si simt Dragostea si Iubirea Tatalui.
  Ce dulce este IUBIREA Parintelui nostru.
  Pentru o Iubire asa de mare merita Sa-l slavim totdeauna si sa-i aducem laude.

 3. …Sunt multe cazuri care se intampla de acest gen,insa intotdeauna trebuie sa te astepti la consecintele neascultarii,asa cum era si in cazul micutului Calvin.Observ insa un lucru deosebit,Calvin prin vocea lui tremuratoare,realizeaza greseala pe care a comis-o,insa apeleaza la intelegerea mamei si se asigura daca mama lui isi pastreaza iubirea fata de el si in ciuda faptei sale.De asemenea si Dumnezeu este Cel care chiar daca ai gresit,ai realizat acest lucru,ai marturisit si iti regreti fapta,este dispus sa iti arate in continuare iubirea Sa de Tata!”

 4. cv TE IUBESC capata o valoare inestimabila atunci cind sti din partea cui vine in primul rind mai inainte sa gresim aproapelui nostru gresim inaintea domnului felul in care iti pretuiesti aproapele arata in primul rind cit de mult apreciezi acest TE IUBESC DIN PARTEA LUI
  D-ZEU
  FITI BINECUVINTATI

 5. este dificil sa spui te iubesc cind cineva a gresit sau vrem mai degraba saauzim teiubesc cind gresim pt a nu fi pedepsiti dar dumnezeu nu este marginit ca noi oamenii si la el totul este posibil

 6. cineva care agresit si se caieste doreste caD-zeu sa-l ierte si sa-i spuna dinou Te iubesc aceste cuv te fac sa te simti un cineva….ms pt articole

 7. Este foarte adevarat, ca atuncui cind pacatuiesti , parca doresti sa simti din nou dargostea Mintuitorului, si ai dori sa auzi din nou aceste incitajatoare si pline de dragoste cuvinte -“Te iubesc”…Aceste cuvinte au deosebita putere sa te faca sa te simti important in ochii Liu Dumnezeu. Va multumesc pentru aceste articole!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.