Ce faci în momentele de criza ?

0
50

De multe ori cînd citesti anumite stiri din ziare , esti gata sa afirmi ca lumea a luat-o razna. Iata o stire publicata de un ziar din Kentucky :

Un pastor tînar a chemat o echipa de politie specializata în detectarea si dezamorsarea dispozitivelor explozive, la biserica unde era programat sa predice în acea seara. Pastorul a marturisit ca a sunat în acea duminica dupa masa , la acest serviciu, pentru ca nu-si terminase predica ce urma sa o prezinte în seara aceea. El a spus politistilor ca a format 911, din biroul bisericii la ora 16:30 si a spus dispecerului ca este o bomba în cladirea bisericii. Cînd a fost anchetat ,acesta a fost cooperant si a marturisit ca întradevar el a facut anuntul.

Serviciul de politie a încercuit imediat cladirea bisericii , a evacuat pe toti cei ce erau înauntru si a scotocit fiecare camera, dar nu a gasit nimic. S-a împlinit însa asteptarea pastorului : serviciul ce urma sa aiba loc la ora 19 , a fost anulat .

Este de necrezut cum de s-a ajuns la aceasta solutie , pentru ca acel tînar era pastor asistent la acea biserica de mai bine de doi ani de zile si predicasera de mai multe ori ! De aceasta data însa, nu s-a pregatit si voia sa ascunda acest fapt.

Cînd am citit acest articol marea mea întrebare a fost : Ce a facut ? A sunat la serviciul special de dezactivare, pentru ca nu era pregatit ? Cred ca fiecare pastor este ispitit cîteodata sa faca ceva neobisnuit atunci cînd nu este pregatit ; dar sa chemi serviciciul de dezactivare al politiei , asta -i prea de tot !

În situatii de criza , suntem ispititi uneori sa luam decizii extreme. Dar cei ce se încred în ajutorul lui Dumnezeu, oricît de mari ar fi provocarile, nu fug si nici nu transfera responsabilitatile altora, ci sunt pregatiti sa le înfrunte.

Esti pregatit sa împlinesti ceea ce Dumnezeu asteapta de la Tine ; sau chemi serviciul de dezactivare !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.