Ce-ai schimba daca ai avea un nou început ?

0
67

Un pastor a povestit despre o membra din biserica sa , care tot timpul avea ceva de facut. Niciodata nu-si gasea un timp în care sa-si traga rasuflarea. Vazînd-o asa de ocupata , pastorul i-a zis : “Cum crezi ca Dumnezeu îti va da binecuvîntarea ce a pregatit-o pentru tine, daca tu nu te opresti niciodata sa o poti primi ? Alergi continu ; Cum vrei ca Dumnezeu sa te prinda ?

Aceasta este o întrebare care se potriveste si multora dintre noi. Un om care a trait avînd un ritm al vietii foarte alert , fiind antrenat pentru a cuprinde toate lucrurile, cînd a ajuns aproape de sfîrsitul vietii a spus :

” Daca ar trebui sa iau viata de la început, voi încerca sa fiu mai indiferent, si nu m-as supara daca as face mult mai multe greseli ! As încerca sa merg mai des la munte si m-as trezi mai devreme sa pot vedea de mai multe ori rasaritul de soare. Voi trai mai mult în prezent, fara sa fiu împovarat de trecut, sau îngrijorat de ziua de mîine. Voi fi mult mai practic . Îmi voi face o lista a prioritatilor si nu voi abandona niciodata ceea ce am scris.

Voi cauta mai întîi Imparatia lui Dumnezeu , multumindu-ma cu tot ceea ce El îmi va da. Ma voi ruga mai mult, îi voi iubi si voi petrece mai mult timp cu cei din familia mea. Nu ma voi rusina de oameni, ci voi vorbi mai mult cu ei despre Hristos , indiferent de ceea ce altii vor crede despre mine . Daca ar trebui sa iau viata de la început, multe lucruri nu le-as mai face la fel !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.