Asuma-ti riscul

0
39

Traim într-o vreme a afacerilor, în care apar multi întreprinzatori. Stiti care este semnul distinctiv al unui întreprinzator ? Întreprinzatorul este gata sa-si asume riscul . Acesta , accepta ca altii sa rîda de el, sa-l dispretuiasca , sau uneori sa experimenteze chiar umilinta esecului.
Nu exista succes , daca nu-ti asumi anumite elemente de risc.

John Goddard , autorul jurnalului :”Caiace pe Nil”, a explicat împrejurarile prin care a trecut pentru a parcurge acest fluviu de la un capat la altul.Pentru a ajunge să termine aceasta aventura, el a marturisit ca a trebuit sa se catere pe cei mai înalti munti, si uneori sa înoate în locurile unde adîncimile erau foarte mari . Prezentînd riscurile pe care si le-a asumat , el a spus : ” unii dintre noi asteapta prea mult sa vina vaporul în portul esecurilor personale, fara ca sa intreprinda nimic “!

Apostolul Pavel n-a esuat ! Influenta sa s-a extins asupra a doua mii de ani de istorie turbulenta , pentru ca el stia care-i este chemarea , si ceea ce Dumnezeu astepta să faca. El a depasit orice piedica si s-a devotat deplin slujirii pe care urma sa o împlineasca . Indiferent ca a stat în fata împaratilor sau a oamenilor de rînd , a ramas credincios chemarii facute de Dumnezeu, aceptînd orice risc.

Ce ti-a cerut Dumnezeu sa faci ? Stii care este slujba Ta ? Esti concentrat si îti focalizezi toata atentia si energiile tale , pentru a împlini acea slujire pe care Dumnezeu te-a chemat sa o împlinesti ? Esi gata sa parasesti durerile trecutului si sa fii dedicat cu totul doar pentru astazi ? Esti nerabdator sa începi urmatoarea actiune acceptînd orice risc ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.