Asemenea noua !

0
50

Într-o repetitie a unei scenete de Craciun , asa cum povesteste Barbara Robinson, a aparut o întreaga discutie cu privire la numele Copilului Sfînt .

Un baietel a rostit numele anuntate de profetul Isaia : ” Minunat” , “Sfetnic”, ” Dumnezeu Tare”, “Parintele Vesniciilor”, ” Domn al Pacii” . !

Un alt copil auzind toate aceste nume a spus : Nu va reusi Domnul Isus , sa scrie corect toate aceste nume nici chiar la sfîrsitul clasei I .

Domnul Isus n-a trebuit însa sa învete sa scrie deodata aceste nume ; pentru ca a fost un copil ca oricare altul ! Si pentru El procesul de învatare a fost treptat. El nu s-a deosebit cu nimic fata de ceilalti copii ; a trebuit sa suga , sa-I fie schimbate scutecele murdare, a plîns , sau S-a jucat ca toti ceilalti.

Cînd Domnul Isus a venit în mijlocul lumii noastre a devenit în toate lucrurile ca si noi . Evanghelistul Ioan arata aceasta spunînd : ” Si Cuvîntul S-a facut trup , si a locuit printre noi , plin de har si de adevar . Si noi am privit slava Lui, o slava întocmai ca slava singurului nascut din Tatal .”

Domnul Isus a trebuit sa se asemene noua , pentru ca sa ne poata izbavi de pacat : ” Prin urmare , a trebuit sa se asemene fratilor Sai în toate lucrurile , ca sa poata fi , în ce priveste legaturile cu Dumnezeu, un mare preot milos si vrednic de încredere , ca sa faca ispasire pentru pacatele norodului ” Evrei 2:17

El s-a facut asemenea noua , pentru ca noi sa putem fi asemenea Lui !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.