Adevarul cerceteaza

1
49

Will Roger, a ajuns sa fie cel mai popular si cel mai bine platit actor de comedie. El a fost asa de popular încît atunci cînd a fost pusa în scena versiunea Brodway a piesei “Pustia” , o portiune a fost scrisa special pentru Roger, ca sa se profite de popularitatea lui.

Piesa a avut un succes extraordinar la premiera . În mod misterios însa, în aproape 5 saptamîni piesa a pierdut din interes . Au fost prezentate unele scuze .Si anume ca Roger ar fi foarte ocupat cu cariera lui cinematografica si cu multe alte responsabilitati !

Prietenii apropiati cunosteau însa foarte bine realitatea: Roger avea destul timp pentru multe lucruri pe care dorea sa le faca. Mai tîrziu adevarul a iesit la iveala si s-a cunoscut de ce piesa a fost oprita dupa numai 5 saptamîni:

Unul dintre prietenii lui Roger; Eddie Couter, a explicat ce s-a întîmplat . El a scris :

Roger a primit o scrisoare de la un slujitor al bisericii .care i-a scris : Aduti aminte ca suntem într-o noua generatie ; dar este responsabilitatea ta de a hotarî sa nu prezinti în public, nimic care sa fie o rusine pentru crestini. Eu am vazut piesa în care ai jucat ; împreuna cu fica mea de 14 ani, aceasta s-a rusinat profund atunci cînd ai prezentat pe tatal care vorbeste fiului sau despre relatiile lui cu o femeie imorala !

Atunci mi-am luat fica de mîna ,am parasit cladirea teatrului si nu am mai putut sa ma uit în ochii ei !

Roger nu a vazut nimic rau în actul pe care îl juca în piesa “Pustia”. El nici n-ar fi îndraznit sa joace daca ar fi vazut ceva chestionabil în acest act. Dar l-a marcat profund faptul ca o familie , n-a putut urmari piesa de teatru fara sa fie jenata. De aceea Roger , mai degraba a renuntat la piesa de succes, decît sa cauzeze o ofensa !

Daca vei fi, sau nu vei fi de acord cu Roger, nu-i acesta esentialul . Punctul principal este ca el a fost tipul de erou American, care si-a pastrat principiile ; si aceste lucruri mai sunt înca posibile si astazi !

1 COMENTARIU

  1. …Cineva a visat ca o femeie stea intr-un colt si plangea.Plangea asa cum stiu sa planga femeile ,deznadajduit si trist,si nimeni nu stia de ce plange. Omul a intrebat-o de ce plange,iar ea a raspuns : ” pentru ca toti ,toti m-au parasit!!!Nimeni nu ma baga in seama,iar eu stau trista si parasita!”.Omul i-a raspuns impresionat de lacrimile ei : “te iau eu acasa;numai plinge!”.Dar ea a zis :” nu ,ca stiu ca si tu esti la fel ! Nu ai un telefon ,caci vreau sa il sun pe Tata sa vina sa ma ia acasa?!…” .Visul s-a incheiat,dar omul nu a putut intelege …..S-a rugat Domnului sa intelega cine este acesta femeie pe care el a visat-o,iar Dumnezeu in nemarginita lui mila , i-a dat un alt vis in care i-a spus numele ei .A visat ca pe femeia care plangea o chema….. Biblia !!! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.