Adevarata bogatie

0
60

Noi slujim unui Dumnezeu bogat, care ne-a învatat ca exista o singura cale prin care si noi putem deveni la fel. Putem deveni bogati nu adunînd si pastrînd valorile trecatoare , ci daruindu-ne cu tot ce avem si tot ce suntem.
Doctorul Robert Cade, a fost angajat ca cercetator stiintific la Universitatea din Florida. În anul 1965 , el a primit ca tema de cercetare sa descopere de ce jucatorii de fotbal, pierd asa de mult în greutate în timpul jocului si al antrenamentelor.

Rezultatul cercetarilor lui, a fost ca pierderea în greutate e cauzata de faptul ca eicelimina multa apa. I s-a cerut atunci sa prepare o bautura care sa înlocuiasca fluidele pierdute în timpul efortului. A numit combinatia de fluide si minerale pe care a realizat-o “Gateorade ” dupa numele echipei de fotbal din Florida.

În anul 1989, venitul realizat din comercializarea acestei bauturi , a fost de aproape 400 milioane de dolari. Procentul din aceste venituri care-i revenea doctorului Cade, era considerabil. Cu toate acestea el a continuat sa locuiasca în aceiasi casa, si a folosit în mare parte banii cîstigati pentru altii.

A ajutat pe saracii din Vietnam, a platit datoriile pentru multi dintre pacientii sai nevoiasi, a finantat multe proiecte de cercetare si a platit taxele pentru scolarizare pentru 16 elevi care au dorit sa studieze medicina. Cînd era întrebat despre generozitatea lui deosebita, el raspundea: “Dumnezeu m-a binecuvîntat în multe aspecte ale vietii mele, mi-a dat sanatate , familie si un camin unde locuiesc, iar pe deasupra mi-a dat si un salariu foarte mare.

În cartea Deuteronomului spunea el, Dumnezeu a cerut Israelitilor sa daruie potrivit masurii de binecuvîntare pe care au primit-o. Eu sunt dator sa împlinesc acest cuvînt ; si de fapt am folosit doar ceea ce Dumnezeu mi-a dat pe deasupra! Adevaratele binecuvîntari mi-au ramas.

Bogatia mea este determinata de faptul ca am alinat atîtea dureri, am potolit lacrimi si am ajutat pe altii sa se lanseze. Aceasta-i ceea ce-mi umple inima cu bucurie. !

Ai descoperit care sunt adevaratele comori ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.