Accepta-te asa cum esti

0
47

Într-o zi o masina luxoasa marca Rolls Royce, a oprit pe o straduta îngusta cu case darapanate. O doamna cu o înfatisare deosebita, îmbracata elegant , a coborît din aceasta masina si a intrat într-un hotel aflat în ruine.

Aceasta a întrebat despre o anume persoana care a auzit ca acum locuia în acel hotel. Cînd a auzit numarul camerei unde acesta locuia ,distinsa doamna a urcat scarile printre daraîmaturile peretilor , pîna a ajuns în fata camerei pe care o cauta.

Gasind camera, a deschis usa cu îndrazneala si a vazut în camera întins pe o saltea rupta asezata pe un pat de fier , un barbat îmbracat în haine zdrentuite.

Omul era sotul acestei doamne. El s-a nascut într-o familie de fierari. Nu s-a evidentiat cu nimic în timpul adolescentei, dar în timpul colegiului a întîlnit-o pe aceasta domnisoara ce provenea dintr-o familie foarte bogata. În ciuda diferentelor; pentru început au fost doar prieteni, Apoi au ajuns mai mult decît prieteni; iar în cele din urma el a îndraznit sa-i ceara mîna pentru a-i fi sotie. Tînara domnisoara a acceptat cu entuziasm.

A fost acceptat chiar si de familia fetei si s-a descurcat foarte bine în afaceri . În ciuda acestui succes, el a început sa aiba îndoieli cu privire la statutul lui. Nu putea sa creada ca acceasta familie l-a acceptat cu adevarat , iar succesul în afaceri i s-a datorat cu adevarat. lui.
Traind acest sentiment de neîncredere si neacceptare de sine, a esuat în patima alcoolului. A ajuns într-o situatie deplorabila si a plecat de acasa , considerînd ca pentru toti ar fi mai bine fara el. Astfel a ajuns la acest hotel , luptîndu-se cu boala si singuratatea.

Sotia lui a auzit despre locul unde era si a venit sa-l caute. Cînd l-a vazut, aceasta l-a îmbratisat, strîngîndu-l la piept plîngînd. Apoi i-a repetat de multe , multe ori : ” Ronnie” te-am iubit totdeauna ! De ce nu ma crezi ?

De ce oare acest barbat n-a crezut-o pe cuvînt pe sotia lui ? Dar sa nu-l judecam : ” Nu cumva si noi am ajuns în aceeasi stare, consideram ca nu meritam dragostea lui Dumnezeu ?

Daca esti trist, parasit si te simti inadecvat fata de ceia ce-ai primit din partea lui Dumnezeu , nu uita ca El te-a acceptat în familia lui, asa cum esti; fara rezerve. El prin Hristos ti s-a daruit total; crede-l pe cuvînt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.