Ajuta-ti sotia

2
48

În revista “Oameni” din 12 Decembrie 1988, a fost publicata o stire despre guvernatorul statului Nebraska. Guvernatorul acestui stat a primit o apreciere deosebita datorita sprijinului pe care l-a avut în treburile casnice din partea partenerului de viata.

Nu este nimic deosebit în aceasta apreciere ; Ce-i neobisnuit, este faptul ca guvernatorul statului Nebraska în acea vreme era o femeie ! Sotul ei Bill era vicepresedinte al unei mari companii de asigurari. In timp însa ce sotia sa slujea ca guvernator, el si-a gasit placerea în preocupari ca: a face cumparaturi, a pregati mîncarea, a face curatenie si-a zugravi si-a întretine casa. A capatat o asa îndemînare si experienta , încît si-a planificat sa publice o carte de bucate intitulata : ” Prima carte de bucate pentru domni “!

Lumea noastra este plina de oportunitati pentru slujire. Cîti dintre noi ne angajam în a le fructifica ? Ce frumos exemplu , al modului cum un sot trebuie sa-si trateze sotia ! Bill a împlinit zi de zi ceea ce multi nici nu se gîndesc si nici nu încearca. Lumea asteapta si astazi sa fie exprimata în slujire acelasi fel de dragoste aratata de Domnul Isus.

Sa ne umplem inimile cu aceasta dragoste si apoi sa mergem în lumea ce ne înconjoara, s-o aratam !

2 COMENTARII

  1. nu cred ca o femeie din zilele noasre ar trebui sa se ocupe doar de treburile casnice D ZEU ne a dat ajutorul potrivit incluzan si treburile casnicese Se pot face multe impreuna daca exista DRAGOSTESotul meu ma ajuta mult asta nu inseamna ca nui sant supusaIar eu la randul meu fac la fel ptr ca il iubescS I NOI FEM AR TREBUI SA FACEMCEEA CE NE PLACEdar sa nu uita de dragostea lui D ZEU

  2. Din cate stiu eu , o femeie ar trebui sa-si gaseasca implinirea slujind in casa ei(sau aproape de casa,ca femeia din proverbe);cred ca daca oamenii astia l-ar cunoaste pe Cristos si-ar veni in fire…poate…si crestinii au o imagine deformata despre implinirea femeii; femeia crestina nu poate fi implinita decat in caminul ei; acela e cadrul unde Dumnezeu i-a asigurat fericirea!!!
    Dintr-un punct de vedere fapta acelui sot e laudabila…dar atentie ca le dati prea multe idei femeilor crestine, care si asa sunt asa de ocupate…cu orice altceva, numai cu casa lor nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.