Biserica un stup spiritual
( Thursday, 21 December, 2006 )

Cineva a facut o analogie deosebita, comparînd Biserica cu un stup de albine. Dupa cum se stie , albinele nu pot trai izolate. Daca separi o albina nu-i mai poti asigura acesteia o temperatura adecvata, apa si mîncare, care sa o mentina în viata. În cel mult trei zile , aceasta va muri.

Albinele traiesc numai atunci cînd sunt într-o colectivitate. Aceasta comunitate traieste în stup, dar lucreaza înafara ! Daca albinele ar ramînea numai în stup si s-ar bucura doar de partasia dintre ele, în cîteva saptamîni ar începe sa hiberneze sau ar muri.

Stupul se întareste si albinele sunt pline de viata , numai atunci cînd toate se angajeaza în lucru înafara iar fiecare aduce ceea ce a cules si pune împreuna. Aceasta realitate este un mare adevar si pentru Biserica. Sursa puterii sta în unitate, iar secretul vietii din belsug în slujirea înafara.

Daca nu suntem eficienti în slujire atît cît ne-am dori, aceasta se poate sa fie datorita lipsei de unitate .Dar daca nu avem o viata din belsug, aceasta se datoreaza faptului ca ne-am închis între ziduri. Penru a fi plini de putere membrii bisericii trebuie sa aiba partasie deplina, iar pentru a avea o viata abundenta , acestia trebuie sa fie gata sa slujeasca înafara Bisericii.


Alte articole asemanatoare:

un comentariu: “Biserica un stup spiritual”

1
daniela

foarte buna intrebarea finala!

Adauga comentariu:

Adauga comentariu nou

Inainte de a fi publicat, comentariul tau va fi moderat: din cauza numarului mare de mesaje de spam sau care nu au nici o legatura cu actualul articol, orice comentariu publicat, va fi moderat de catre administrator. Acesta va aparea pe site in urmatoarele 24 de ore.

 

Apreciem Decoratiuni si Aranjamente nunti Suceava, Silozuri cereale
Copyright © 2003-2012 Misiune.ro