Ziua Casniciei

1
41

Miscarea pentru pastrarea “Legamîntului Casatoriei “, a mobilizat biserici din întreaga lume , ca sa sarbatoreasca pe data de 15 februarie , ziua “Legamîntului în Casnicie “.

În ziua care urmeaza “zilei îndragostitilor”( Valentine,s Day ), liderii acestei campanii , cheama pe toti credinciosii , la o dedicare pentru a pastra si întari relatia de familie.

Aceasta miscare este sustinuta de mai mult de 60 de slujitori , lideri de organizatii si de peste 27.000 de cupluri din lumea întreaga, care au desemnat a treia duminica din luna Februarie ,a fiecarui an , ca fiind : “Duminica Legamîntului de Casatorie “.

În acelasi timp , un grup de studenti crestini , au chemat toti studentii , în ziua dinaintea “zilei îndragostitilor ” , pe data de 13 Februarie, la dedicare pentru puritate sexuala.

În aceasta “zi nationala a puritatii”, acesti studenti doresc sa trezeasca atentia celor din jur , asupra influentelor culturale ostilevalorilor morale, care promoveaza relatiile sexuale libere , înainte de casatorie.
În acelasi timp cheama parintii , pastorii si oamenii legii sa lupte împreuna , pentru pastrarea integritatii morale, în mijlocul promiscuitatii sexuale. Faith.N

1 COMENTARIU

  1. In familie-i ferice…!!! Si aceasta e datorità HARULUI lui DUMNEZEU !!!Mà rog pt.unitatea familiilor ptr.cà despàrtirea aduce numai tragedii.Ii multumesc TATALUI CERESC ptr.sotul si copiii pe care mi i-a fàcut cadou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.