Presedintele Bush , va sustine un amendament pentru “familie”

0
50

O coalitie formata din grupari si organizatii “pro-familia”, a anuntat ca înainte de sfîrsitul lunii, presedintele Bush, va anunta suportul lui pentru un amendament federal care sa sustina familia.

Acest amendament constitutional , va fi un raspuns la decizia curtii supreme a statului Massachusets, care a hotarît ca si casatoria homosexualiloe, se bucura de aceleasi drepturi constitutionale.

Acestia sustin ca : ” un amendament constitutional”, este de o absoluta importanta si trebuie promovat înainte ca judecatorii sa redefineasca ceea ce înseamna familia”.

Gary Bauer, presedintele organizatiei “Valori Americane “, una dintre organizatiile promotoare a miscarii pro ““familia, a spus : ” sprijinul Administratiei Bush , si orientarea acesteia spre moralitate, este de o importanta vitala în acest timp, pentru a promova sanctitatea familiei . Avînd “Casa Alba ” pe deplin angajata, cred ca sansele de reusita s-au înbunatatit ; si vestea sustinerii de catre presedinte a acestui amendament a venit la timp ! Faith N.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.