Lanț de rugăciune pentru 2010 – Lets-pray.ro

7
72

“Ascultă, Doamne! Iartă, Doamne! Ia aminte, Doamne! Lucrează și nu zăbovi, din dragoste pentru Tine, Dumnezeul meu! Căci Numele Tău este chemat peste cetatea Ta și peste poporul Tău!”(Daniel 9:19)

Motivati de acest verset si sub calauzirea Domnului am pus bazele proiectului Let’s pray, care e un lant de rugaciune pentru anul 2010.Rugaciunea schimba lucrurile?NU. Rugaciunea schimba oamenii si oamenii schimba lucrurile. A venit vremea schimbarii Romaniei si tu poti fi unul din oamenii prin care Dumnezeu sa faca schimbarea.

Sunteti asteptati cu totii in echipa Let’s pray, pentru ca impreuna sa luptam prin rugaciune pentru trezirea siprituala a Romaniei.  Romania are nevoie de Dumnezeu, are nevoie sa isi intoarca fata spre El.

Accesatiwww.lets-pray.ro pentru a va inregistra si pentru a aflamai multe detalii.

Alaturati-va echipei Let’s pray,

Fiti binecuvantati.

7 COMENTARII

  1. Regret ca m-am inscris asa de tarziu. Acum v-am gasit.Ma simt ca luctatorul angajat in via Domnului doar in ceasul al 12-lea.Ceea ce ma incurajeaza e, ca Domnul plateste la fel tuturor lucratorilor sai. In biserica noastra multi oameni se roaga si tin post pentru Romania. E singura forma eficienta de lupta impotriva tuturor celor care au luat hotarari impotriva voii lui Dumnezeu.Stiu sigur ca Dumnezeu va lucra. Domnul sa binecuvanteze pe toti romanii!

  2. EU CA FRATE ,CU CEI CREDINCIOSI SI DORITORI DE ADEVAR ,IMI TRANSMIT MESAJUL DIN INIMA CE ERA PIERDUTA SI INCETATA PE ACEST PAMANT PE 21 IAN 2009 AM GASIT CU ,CALE SA IMI RIDIC RUGACIUNEA CATRE CER PRIN DORINTA DE A TRANSMITE FIECARUI SUFLET OMENESC ,CA NU VA MAI FI DE CUTREIERAT PE ACEST PAMANT SI SFARSITUL TUTUROR LUCRURILOR VA ,VENI O SPUN PRIN READUCERE PE PAMANT AS-I DORI CA ORICE INIMA CREDINCIOASA LU-I DUMNEZEU DIN SINCERITATE SA NU INCETEZE DE A SE RUGA PENTRU O TARA LIPSITA DE DREPTATE SI SINCERITATE ,DAR CUM ORICE TARA ARE O CONSTRUCTIE DE LA DUMNEZEU ,TOT EL CA FACATOR DE TOT CE, E PE PAMANT ,VA INTERVENI DACA HOTARASTE AMIN!

  3. Orice minut petrecut cu Dumnezeu este o binecuvantare. Din pacate sunt foarte putini crestini care au o inima pentru Romania si nu s-au inscris foarte multi. Azi este ultima zi, daca crestinii din Romania nu se ridica impotriva diavolului. Eu m-am rugat de mai multe ori pentru ca lantul sa nu se opreasca si am simtit cum Dumnezeu a inceput sa lucreze. Nu va mai plangeti de hotia, mafia, saracia, coruptia din tara asta, ci rugati-va pentru aceasta tara alaturandu-va echipei lets-pray

  4. …Vouà,ne alàturàm cu totii…diavolul nu doarme si nu-i place ceea ce facem.Am simtit o asa impotrivire in acele 30 de min.de rugàciune-si cred cà nu sunt singura…Sà continuàm,impreunà vom avea biruintà!!!Si DUMNEZEUL meu sà ingrijeascà de toate trebuintele voastre,dupà bogàtia SA,in slavà,in ISUS HRISTOS.A LUI DUMNEZEU si TATAL nostru sà fie slava in vecii vecilor!AMIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.