Jocurile Olimpice din Atena , 2004; o oportunitate pentru misiune si evanghelizare .

0
47

Oficiali ai unor organizatii crestine au anuntat ca o lucrare de evanghelizare deosebita, va avea loc, în timpul desfasurarii jocurilor Olimpice de vara, din Grecia, în ciuda preocuparilor intense pentru asigurarea securitatii participantilor .

Recent o bomba a fost detonata lînga o statie de politie din apropierea locului unde se vor desfasura Jocurile Olimpice , care vor începe pe data de 13 August. Printre fortele de armata , de securitate si sportiviii împreuna cu delegatiile din tarile lor, vor fi si cei ce vor urmari un scop etern !

Pregatind raspîndirea Evangheliei la aceasta competitie sportiva, organizatia “AMG International”, va trimite 17 echipe spre Atena, ca parte a unei lucrari deosebite de evanghelizare.

Paul jenks, un un purtator de cuvînt al acestei organizatii , a afirmat ca vor fi multe oportunitati pentru a prezenta Evanghelia în timpul celor 17 zile ale desfasurarii acestui eveniment international. El a spus : s-a lucrat mult ca aceste grupe sa fie bine echipate pentru orice fel de slujire.
În timpul competitiilor va fi organizat un centru care se va numi ” Cosmo Vision Center ” care va asigura o gazduire temporara, facilitati sportive, posibilitati pentru dusuri si odihna.
Aceste facilitati sunt deja gata, asteptînd sute de vizitatori care vor fi prezenti pentru a participa la desfasurarea jocurilor.

AMG. , este o parte a organizatiei intitulata ” Flacara 2004″ , care are un consortiu ce cuprinde diferite slujiri si servicii ,ce vor fi oferite în timpul jocurilor Olimpice.

Rugati-va pentru cei ce vor stabili relatii cu vizitatorii , pentru cei ce vor împarti literatura, cît si pentru cei ce vor împlini slujiri speciale, ca acestia sa aiba o buna marturie crestina , si un seceris bogat. Daca multi în aceasta competitie sportiva vor fi antrenati pentru a obtine premiile lumii, sa fie multi care prin lucrarea Evangheliei si-a Duhului Sfînt, sa capete “Cununa Slavei”
R.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.