Felicitari crestine si Biblia Online

4
110

In preajma sarbatorilor de iarna TANARCRESTIN.ro anunta lansarea unui nou domeniu: felicitaricrestine.ro si parteneriatul cu biblia-online.ro. Speram ca aceste servicii va vor fi de folos si ca le veti folosi cu placere.

Site-ul de felicitari crestine s-a mutat pe un nou domeniu. Acesta are drept obiectiv lansarea permanenta de noi felicitari crestine care sa satisfaca toate cerintele vizitatorilor crestini. Serviciul de felicitari crestine este oferit gratuit tuturor vizitatorilor, putand fi trimite felicitari crestine cu diferite ocazii si sarbatori crestine.

Biblia-online.ro este deasemenea un serviciu crestin oferit gratuit, prin care se poate accesa orice verset al bibliei doar prin simpla apasarea a unui click.

4 COMENTARII

  1. Ma bucura foarte mult lansarea http://www.felicitaricrestine.ro
    Este un fite foarte frumos si gasesti felicitari pentru toate gusturile.
    Eu inainte foloseam keepto.ro (felicitariafaceri.ro). Este foarte bun numai ca nu toate felicitarile sunt gratuite, pentru unele trebuie sa platesti. Asa ca acum folosesc felicitaricrestine.ro si sunt fosrte multumit avand in vedere ca e gratuit.

  2. Domnul sa te binecuvantezi la voi…Eu voi lauda pe Domnul pentru dreptatea Lui,si voi canta Numele Domnului Numelui Celui Prea Inalt Psalm 7:17

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.