Duminica pentru familie

0
34

Invitam toate bisericile evanghelice române din tara si din diaspora , pentru ziua de Duminica 29 mai 2005, la o zi speciala a familiei. În acesta zi, în slujirile din biserici sau în punctele misionare, veniti sa mijlocim în rugaciune pentru viata de familie .În serviciile divine, chemati -i pe cei necasatoriti la puritate, iar pe cei casatoriti la o înoire a legamîntului de familie.Invitati familii ce au o buna marturie ,sa vorbeasca despre experientele lor.

Acolo unde exista posibilitati , organizati marsuri profamilia, sau servicii divine la care sa fie invitate celelalte biserici evanghelice din oras.Folositi mijloacele media crestine si chiar pe cele laice, pentru a avea o marturie profamilia si înafara zidurilor bisericii.

Consideram ca este iportant sa ne unim împreuna pentru a promova si a sustine familia, pentru ca traim într-o generație în care tinerii privesc viața de familie cu ușurătate , iar tot mai mulți se angajează în relații nepermise, fără a-și asuma responsabilitatea întemeierii unui cămin. Numărul familiilor care se confruntă cu probleme crește, iar tot mai multi trăiesc o viață de neîmplinire care face ca jumatate din familiile întemeiate legal, sa sfîrsescă prin divort .

Este îngrijorator de mare numarul copiilor abandonați de parinti , sau al celor ce fug de acasa. Societatea nu are nici voința și nici puterea să facă ceva pentru oprirea acestui declin al vietii de familie.Si mai mult; ne îndreptam spre o societate europeana, în care familia nu gaseste nici un suport.
De aceea luînd în considerare principile Sfintei Scripturi , care descopar planul lui Dumnezeu pentru familie, avem datoria sa ne exprimam crezul si sa promovam familia, pentru ca Dumnezeu sa binecuvinteze bisericile si natiunea Româna .

Daca doriti mai multe detalii si materiale ajutatoare pentru a promova în bisericile în care slujiti ziua familiei, va rugam sa ne scrieti folosind rubrica “contact”

Dumnezeu sa binecuvinteze natiunea romana cu familii sanatoase , în viata carora sa se împlineasca principiile Sfintei Scripturi .

Pastor Viorel Iuga -(Vicepresedinte pentru educatie Biblica, în cadrul Uniunii
Baptiste din Romania)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.