COLEGIUL BIBLIC EST EUROPEAN ORADEA

8
149

Te afli in fata unuia dintre cele mai importante momente din viata ta. Paseste acum in aventura vietii tale cu Dumnezeu. Inscrie-te la o scoala biblica.

COLEGIUL BIBLIC EST EUROPEAN ORADEA ofera cursuri la zi cu specializarea Teologie Educatie Crestina, acreditate european la nivel de bachelor. Admiterea se face doar pe baza de dosar si interviu, la 5 septembrie. Taxa de scolarizare pentru 2006-2007 este de 700 RON. Se ofera cazarea si masa gratuit.

Declaratia noastra de misiune este: “Puternic ancorati in Cuvantul lui Dumnezeu si asigurand un echilibru intre cunoasterea teoretica, formarea spirituala si experienta practica, CBEE are misiunea de a pregati plantatori de biserici, pastori, invatatori si lucratori sociali care sa slujeasca efectiv in mareata opera de zidire si extindere a Imparatiei lui Dumnezeu, atat in Romania cat si peste hotare.”

Te asteptam sa ne contactezi pentru a-ti trimite dosarul de admitere, cat si pentru alte informatii.
www.cbee.ro
admitere@cbee.ro

8 COMENTARII

 1. Buna seara,doresc sa ma inscriu si eu la cursuri fara frecventa si care sunt conditiile .Ma numesc Catrinoiu Mihail si doresc sa imi puteti trimite un raspuns pe adresa de mail mai sus mentionata.Va multumesc!

 2. Pace. Sunt o tanara romanca. Studiez de 3 ani in Spania, in Barcelona. Am terminat clasa a 7a in Romania iar acum sunt clasa a 12a aici in Spania.

  Sunt interesata sa aflu detalii despre acest colegiu crestin. Va rog, as putea contacta cumva?
  Cu respect, Alexandra.

 3. Multumesc Domnului ptr CBEE. Un loc extraordinar unde poti sa simti ceea ce simte Dumnezeu ptr lume si un loc care te ajuta sa VEZI oamenii asa cum ii vede si Dumnezeu. Merita !!!

 4. Sunt din Bucuresti si sunt membru al Bisericii Evanghelice Romane. Doresc a participa la studiile biblice, daca este posibil prin internet sau la distanta, deoarece programul meu de lucru este extrem de incrcat si restrictiv. Deasemeni sunt interesat daca examenele se pot sustine in Bucuresti dim motivele amintite anterior. Astept pe e-mail detaliile si informatiile necesare. Cu stima si respect, Adrian

 5. sunt din Jibou jud SALAJ,MEMBRU IN BISERIC FILADELFIA si doresc sa0mi comunicati in detaliu despre colegiul
  dv.Termenul de studii in toate domeniile.Deasemenea si toate conditiile si criteriile de selectare.(la zi si la fara frecventa!
  Va multumesc!

 6. Sunt din R.Moldova,sunt membrul bisericii Isus Salvatorul din comuna Hirtop raionul Cimislia din sudul
  Republicii.Doresc sa fac studii Biblice,dar as vrea sa-mi comunicati in detaliu despre colegiul dumneavoastra,termenul de studii in toate domeniile.
  Deasemenea si toate conditiile,si criteriile de selectare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.