Biblia ilustrată verset cu verset

0
72

Un proiect ambitios , de a prezenta cele 36.665 de versete ale Bibliei (traducerea King James), ilustrate prin desene, este pe cale de a se împlini. Aceste desene ce prezinta ideia fecarui verset biblic, pot fi vazute pe internet.

Potrivit afirmatiilor unui ziar din New Orleans, prezentarea Bibliei în imagini , afost ideia lui Patrick Hambrecht, fiul unui pastor Baptist, din Conventia de Sud din S.U.A.
Acesta a hotarît sa combine pasiunea lui pentru desen, cu dragostea pentru Sfînta Scriptura.
Patrick Hambrecht a afirmat ca a început acest proiect , motivat de faptul ca atunci cînd oamenii vor vedea desenele, vor începe sa vorbeasca despre Biblie si-I vor cunoaste continutul.
Acest proiect a început în anul 2002 , cu o sesiune maraton de 18 ore , în care Hambrecht si prietenii lui au desenat continu.
Pîna în acest moment aproximativ 1.300 de versete au fost deja ilustrate într-o varietate de stiluri de catre un numar de artisti.Aceste desene si progresul acestui proiect poate fi urmarit pe o pagina web, unde vizitatorii pot selecta un verset si apoi sa vada sau sa printeze ilustratia.
Organizatorii acestui proiect spun ca la finalizarea lui, acesta va fi cel mai amplu proiect artistic religios din istorie.
Daca doresti sa vizitezi aceasta pagina apasa aici :

www.flamingfire.com/bible.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.