BIBLIA CUCERESTE NOI GRANITE

1
23

Si în anul 2003 Biblia, Cuvîntul lui Dumnezeu,a cucerit noi granite , confirmînd faptul ca este cartea cea mai raspîndita de pe Glob.

Potrivit unui raport recent al ziarului “St.Petersburg Times”, Evanghelia dupa Luca ,este prima carte care a fost publicata vreodata în limba Beztha, una din cele 130 de limbi vorbite în fosta Uniune Sovietica. Bezhtasii , sunt un grup de aproximativ 5000 de oameni, predominant musulmani ,care locuiesc în sudul Dagestanului.
Acestia au fost asa de încîntati de aceasta carte, încît legislativul acestei etnii a decretat ca Evanghelia dupa Luca, sa fie folosita ca manual de scoala.

Serviciile de stiri Hindu, au raportat recent ca a fost terminat prima Biblie întreaga, tradusa în limba Bengali.
Aceasta Biblie este rodul a 40 de ani de colaborare între un preot iezuit si un poet Bengalez.

Pagina de web a publicatiei Hindustan Times, a anuntat ca în luna Noiembrie, o noua traducere în limba Malaylama, este completata si disponibila pe CD. Împreuna cu textul bibliei , pe acest CD, au fost incluse imagini, harti, descrierea unor evenimente Biblice si imnuri crestine , cîntate de cîntareti populari cunoscuti.

1 COMENTARIU

  1. aceste adevaruri ne arata ca venirea Domnului este aproape si trebuie sa ne punem intrebarea daca santem noi pregatit-i Sa-l intampinam

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.