Ajutor în Rugăciune

12
63

BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE NR. 1, cu sediul in Bucuresti, Str. Episcopul Radu Nr. 53-55, Sector 2, prin Biroul de Presa al Bisericii va aduce la cunostinta urmatorul

COMUNICAT DE PRESA

BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE NR. 1, membra a Cultului Crestin dupa Evanghelie din Romania, recunoscut de statul roman prin Decretul 177/1948, a primit pe data de 6 aprilie 2007 o notificare a executorului judecatoresc Ezer Lucian prin care era instiintata ca in data de 04.05.2007 se va trece la preluarea terenului in suprafata de 3.444 mp de la adresa de mai sus, in prezenta unui executor judecatoresc.

Anexat notificarii au fost transmise urmatoarele documente:

– Dispozitia Nr. 7511 din 15.02.2007 a Primariei Municipiului Bucuresti

– Expertiza tehnica extrajudiciara, anexa la Dispozitia Nr. 7511 din 15.02.2007.

In urma analizei acestor documente am constatat existenta unei mari neconcordante intre Decizia Primariei Municipiului Bucuresti,

Expertiza tehnica extrajudiciala si situatia reala de pe teren. Decizia Primariei Municipiului Bucuresti aduce ca principal argument al restituirii in natura a terenului din Bucuresti, Str. Episcopul Radu 53-55, Sector 2, faptul ca este liber de constructii, desi Expertiza tehnica extrajudiciara (anexa la Dispozitia Nr. 7511 a Primariei Municipiului Bucuresti) constata existenta a doua cladiri noi (P+2 si P+4) pe terenul de la adresa sus-mentionata.

Aceste cladiri au fost construite cu TOATE aprobarile legale, primite de la Primaria Sectorului 2 si a Primariei Municipiului Bucuresti.

In cele doua cladiri de pe terenul din Bucuresti, str. Episcopul Radu 53-55 functioneaza trei institutii: Biserica Crestina dupa Evanghelie Nr. 1 cu aproape 1000 de enoriasi, Institutul Teologic de Grad Universitar TIMOTHEUS si Scoala Generala TIMOTHEUS cu program de opt clase care au ca scop formarea de oameni morali si buni cetateni.

Vineri, 4 mai 2007, executorul judecatoresc Ezer Lucian va veni sa preia cu proces verbal terenul “liber de constructie” din Str. Episcopul Radu 53-55, desi i s-a trimis notificarea oficiala prin ce i s-a adus la cunostinta netemeinicia si ilegalitatea Deciziei Primariei Municipiului Bucuresti.

Vineri, 4 mai 2007, dimineata, intre orele 10:00-12:00 enoriasii Bisericii Crestine dupa Evanghelie, sustinuti de TOATE BISERICILE EVANGHELICE din Bucuresti (din tara si de peste hotare), vor veni sa manifeste in mod pasnic la sediul bisericii din str. Episcopul Radu 53-55, sector 2 ca suntem constructori de buna credinta si ca nu ne temem sa aratam celor nedrepti ca exista un Dumnezeu drept care ne va ajuta sa indreptam aceasta ilegalitate, sa pastram proprietatea si sa ne continuam activitatile spirituale, educationale, dar si sociale pe care le sustinem.

De-a lungul anilor am invatat sa luptam impotriva unor guvernari nedrepte si nu ne este teama sa sustinem adevarul in aceste momente cand nedreptatea vrea sa strambe o lege dreapta.

Biroul de presa al Bisericii

12 COMENTARII

 1. De doua saptamani am intrat in post si rugaciune inaintea Domnului pt schimbarea situatiei financiare a familiei.Actualul salariu al sotului nu acopera cheltuielile lunare de intretinere a familiei(650lei).Ne rugam pt un loc de munca mai bine platit.In noaptea aceasta, Dumnezeu mi-a pus in minte gandul de a cauta ajutor in rugaciune si pe internet… Daca simti cu noi,roaga-te si Domnul nostru sa-ti rasplateasca asa cum doar EL stie s-o faca!…Dupa ce situatia se va schimba,voi reveni cu multumiri.

 2. Sa ne rugam pentru Dumitru,impovarat de datorii mari,si necazuri.Neachitarea lor ( criza) va aduce ridicarea bunurilor si ramanerea pe drumuri a familiei intregi. Ajutor pentru Dumitru sa aiba ce munci pentru a scapa de aceste mari necazuri. Dumnezeu sa va aiba in paza Lui pe toti acei ce se roaga.

 3. Rugati-va pentru taticul meu care este foarte bolnav.va rog din inima.pentru ionel rugati-va ca nu putem trai fara el.ajutati-ne oameni buni si poate ne va auziDUMNEZEU SI PE NOI.

 4. este minunat sa sti ca oameni de pretutindeni se roaga ptr o cauza anume.este minunat sa sti ca cineva mijloceste ptr tine ptr viata ta , este minunat sa sti ca cineva sa nascut ptr tine a trait ca si tu sa traiesti la fel , a fost jertfit ca tu sa traiesti si toate din dragoste ptr tine cel care citesti acest mesaj D-ZEU ne iubeste ,si noi trebue sa iubim.CINEVA mijloceste zi si noapte ptr tine numele lui este “ISUS DOMNUL VIETI CREDE IN EL SI VEI AVEA VIATA NU LUNGA CI VESNICA “deci sa ne rugam ptr MISIONARI DIN INDIA PERU AFGAN AMIN

 5. rugativa ptr fam noastra trecem prin mari incercari din 8 copii 3 sufera de distrofie musculara cel mare de 19 ani nea murit acum este gata altul de 16 ani sal salvam pe cel mic de 12 ani DAVID este nevoie de operatie in italia si ne costa 5000 euro Domnul sa lucreze el amin

 6. Si eu ma voi alatura celor ce va sustin in rugaciune. Este o chemare pe care Domnul vrea sa o faca fiecarui copil al Sau. Fiindca stim ca ne asculta, fiindca ne-a promis ca va raspunde cererilor dupa voia Lui dar pentru ca noi nesocotim des si minimalizam mereu timpul nostru de rugaciune, Dumnezeu aduce vremuri in care ne “forteaza” sa cerem pentru ca sa poata lucra prin noi si impreuna cu noi. Haideti sa ne rugam cu cat mai mult curaj cerand imposibilul !…si-l vom primi !

 7. imi dau si eu seama ca cel rau lucreaza pentru ca lucrarea Domnului sa nu mearga inainte. ma rog sa aveti o credinta din ce in ce mai mare si Domnul va lucra minunat si copiii Lui vor avea castig de cauza! Domnul sa va dea multa binecuv si putere! va voi purta in rugaciune!

 8. Cel rau cauta sa distruga Lucrarea Lui Dumnezeu,dar voi FITI TARI IN DOMNUL.NU STATI PASIVI CI ACTIONATI-I PE TOATE CAILE LEGALE POSIBILE SI DEMASCATI NEDREPTATE CARE SE VREA A SE PUNE LA CALE.CEL RAU TREBUIE INFRANT.MA ROG SI EU PTR CAUZA DVS SI CRED IN PUTEREA LUI DUMNEZEU CARE VA ADUCE BIRUINTA.

 9. Nu imi vine sa cred ce aud si ce pot citi….
  Sper ca Domnul sa nu ingaduie sa vi se iau depturile de a folosi terenul sau cladirile.
  Acest semn de prigoana a crestinilor este un semn ca revenirea Domnului este tot mai aproape.AMIN

 10. Nu imi vine sa cred ce aud si ce pot citi aici… Am fost la Antiohia de atatea ori la conferinte si la nunti si biserica asta e o reala binecuvantare pentru comunitatea evanghelica din Bucuresti si ma bucur pentru credinciosii care au putut sa se invoiasca de la serviciu si sa manifeste pasnic vineri. Sper ca Domnul sa nu ingaduie sa vi se iau dreptul de a folosi terenul sau cladirile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.