Nu voi fi eu

20
223

M-ai intrebat dar n-am putut raspunde
m-ai adunat apoi la pieptul Tau
cum stau aici n-o sa mai stau niciunde
si nicidecum n-o sa-mi mai para rau

Cand vad cum dintre ceruri se coboara
lumina Ta si arde-n ochiul meu
nici nu mai stiu ce-ar mai putea sa doara
cand Te-ai atins de mine,Dumnezeu

M-am inchinat si m-am rugat cu frica
sa nu ma lasi aicea pe pamant
intinde-Ti,Doamne,mana si ridica
atinge-am din nou cu Duhul sfant

Si-am sa -nteleg ce nu se poate spune
ce-i presimtit in mintea mea de-abia
Fa,Doamne-Dumnezeule-o minune
si-ajuta-ma sa nu mai ies din ea

Desfa-Te Doamne sfinte din inaltul
acestui cer ce sta acolo sus
nu voi fi eu sa Te primesc ci altul
nu voi fi eu,va fi numai Isus…

20 COMENTARII

 1. nu as zice ca este corect spus autorul, mai precis si, cu siguranta, corect este: Primitorul- si prin harul Domnului aceea am fost eu: Sanja Cristea Tiberian.
  Va multumesc pentru cuvintele bune care nu sunt pentru mine ci pentru Dumnezeu care ne iubeste si ne daruieste comori de dragoste ca sa le dam si noi la randul nostru celor de langa noi.Domnul sa va binecuvanteze!
  sanja-adriana

 2. Ma numesc Gelu am 13 ani si mi sa intamplat cateva lucruri supra naturale: intr-o noapte pe la ora 9 10 stateam linistit si ascultam cantari iar dintr-o data mia aparut in fata un om in negru apoi o lumina galbuie coborandu-se din tavan i-ar apoi am vazut de la genunchi in jos ceva alb stralucitor.Mam speriat,a doua zi am vorbit cu un proroc care mia zis,ca tot ce am vazut este deavolul pus pe urmele mele iar prorocu cu care am vorbit mia zis sa staruiesc in rugaciune si in post astfel deavolul va pune stapanire pe mine.
  Pentru incurajarea ta cititorule iti sa ai incredere in Dumnezeu ca el te puate scuate din or ce problema pe care o ai,dar incredete mereu in Dumnezeu nu duar cand esti in necazuri,dar si la bine si aduti aminte de tuate binefacerile Domnului si daca vei avea experienta la fel ca mine iti zic sa nu te speri de lucrurile aceste pentru-ca diavolul a fost in vins de Domnul Isus o data si pentru tode una pe cruce din golgota.Deavolu apare in diferite forme duar ca sa te sperie dar el este un nimic in fata lui Dumnezeu.De acea el incearca sa sperie pe oameni pentru ca el stie ca mai are putin timp si va fi invins.Laudat sa fie Dumnezeu.

 3. Aceasta poezi ma inspria mult si imi da avant ca sa-l urmez mai departe pe Dumnezeu pentru-ca ma salvat dain multe accidente:la 9 ani mam jucat si mia cazut un fier pe ureche si mia taiato si daca nu era Dumnezeu imi putea cadea pe craniu si sa mil crape deci. Laudat sa fie Dumnezeu ca el ma pazit.

 4. ce bine ca suntem sapati in palmele Lui,ce bine ca ne da siguranta mintuiri si nadejdea necurmata ca vom fi odata in cer in locul pregatit de El mai dinainte.Minunat ca El a inviat.

 5. NU STIU CUM PENTRU ALTII,EU SUNT DEPARTE DE CASA,(ITALIA)SI NU AM MAI FOST DE 2 ANI LA BISERICA MEA MAMA,AM COPIAT SI COPII ACESTE POEZII PENTRU FICA SI FIII MEI,CRED CA DOMNUL ARE CEI MAI BUNI POETI IN ROMANIA,MULTUMESC DE SPRIJIN,CHIAR AVEAM NEVOIE SA INVII PUTIN,DUMNEZEU SA FIE LAUDAT,AMIN

 6. Pur si simplu inaltator.Atunci cand te simti binecuvantat , si nu numai atunci , adorarea este ceea ce datoram.Domnul sa ne binecuvanteze.

 7. fie ca bunul Tata ceresc sa-ti asculte ruga fierbinte,pe care de cateva zile o simt si eu in suflet,dar n-am putut-o exprima in versuri asa de frumoase.Domnul sa te binecuvanteze,sa-ti dea cuvinte de lauda si multumire pentru Cel Preainalt.

 8. Cred ca muzica si poezia sunt cele doua universuri ale sufletului…Nu pot exista unul fara altul…dar atunci cand “nu ai muzica”sunt de ajuns si niste cuvinte asa de minunate , ca acestea!

 9. e super poezia,si se potriveste de minune cu starea mea…pot sa zic doar Lauda Lui pentru ca exista si pentru ca m-a scos din aceasta lume plina de pacate si vicii,Ii multumesc pentru ca m-a primit in bratul Sau ocrotitor si multumesc Lui pentru ca nimeni nu ma va mai scoate de acolo….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.