Ai fost si Tu un om

36
413

Chiar si pe Tine ,Doamne,Te-au zdrobit
pe cand suiai la Golgota spre moarte
Ai fost si Tu sub cruce biruit
si-au pus un altul crucea sa Ti-o poarte

Ai fost si Tu un om precum sunt eu
chiar de-ai facut minuni si-atatea semne
si dinadins lasat de Dumnezeu
sa poarte-n trup a biciului insemne

Ai fost un om si-ai plans si Tu,Isus
cand L-ai strigat pe Dumnezeu pe nume
si Te-a lovit si Te-a durut nespus
tacerea grea intinsa peste lume

Dar trebuia un om ca noi sa fii
ca moartea Ta sa biruiasca firea
si trebuia apoi ca sa invii
si sa ne dai in dar dumnezeirea

Ai fost un om cum ,Doamne,sunt si eu
si Te-a durut tot ce putea sa doara
ai fost trimis de insusi Dumnezeu
si randuit din dragoste sa moara

Purtam in piept drept inima un sloi-
fapturi de lut rebele ,nesupuse
ai fost lasat in moarte pentru noi
asa de mult am fost iubiti ,Isuse

Ai fost un om dar suferinta Ta
a fost intreaga,Doamne, pentru mine
si cand Te-au pus sa mori la Golgota
L-am cunoscut pe Dumnezeu prin Tine…

Sanja Cristea Tiberian

36 COMENTARII

 1. am o prietena care este paralizata din cap pan piciore.si o cheama Alexandra .ia asi doreste sa fie vindecata de Domnul stie sa canda se sa roge in rucagiuna ei zica asa:Doamne ati multumesc pentru tot si tu domne mai promis ca o sa fi bin es si eu cred in tine.Vrau so ajuta sa ne rugam pentru ia este o fetita ascultatore de DUmnezeu.si vru sa ne ruga si pentru mama ei care de mult a muscato o capusa si mame ei este paralzata.domnul sa fie cu ia.Amin

 2. Este asa de frumoasa aceasta poezie DomnulIsus sa binecuvinteze persoana care a scris poezia si sa faca aceste cuvinte minunate sa patrunda in inima celor care o citesc .Eu am sa scriu aceasta poezie sa o spun in biserica noastra care se numeste BETEZDA din SANTA MARIA ESPAÑA.PACEA DOMNULUI SA RAMINA PESTE TOATA OMENIREA AMIN.

 3. Asa cum Domnul Isus ma descoperit tot asa vam descoperit si eu foarte frumos cea ce faceti as vrea sa va las o compozitie propie Iuse-n apa voi urma pe unde in taina ai pasit si sangeleti al meu pacat credinta mil va lua al tau sint doamne in veci de veci prin apa tu ma treci prin inima-mi Stapinesa-mi fie trupul sfant botezul lui cel ce cu sange la bucuri ceresti ne strange clipa cea mai fericita cand stig la Dumnezeu si din cartea lui cea sfinta intaresc sufletul meu primesc putere viata telul meu se intareste apa-ndurarii e bogata sufletul mil racoreste ce fericire de nespus in inima am simtit ca pot sa te urmez isus voios si nesilit cu ochi plini de bucurie pe calea ta pasesc o du-m du-ma nencetat spre apa fara de pacat

 4. Iesus a murit pe cruce pentru noi sa jertfi pe sine insusi ca sa moara pentru pacatele noastre.iar noi suntem rai si nu inplinim ce este scris.DOMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE.

 5. vai imi place fff mult poezia aceasta Domnul sa va binecuvanteze sora..imi plac f mult poeziile d-voastra..ma simt altfel imi vine sa plang cand vad cum descrieti ceea ce a suferit Isus pe Golgota…m-am simtit cercetata de D-zeu prin poezia d-voastra si a Domnului …D-l sa va dea in continuare poezii…

 6. Am descoperit din intamplare….sau nu ceva frumos…aces site care imi bucura sufletul.As vrea sa va las si eu o poezie….sper sa va placa.

  Si a fost Isus copil

  Si a fost Isus copil,fara leagan fara slava,
  Si-n fiinta lui firava,au patruns fiori de ger
  Si a fost Isus copil,ca sa aibe toti copiii,
  Tata-n cer

  Si a fost isus sarac,se uitau cu mila bacii
  Cum I-ardeau pe fata macii,cel mai trist dintre copii
  Si a fost Isus sarac,ca sa aibe toti saracii,
  Bogatii.

  Si a fost Isus flamand,si plangea din albul panzii
  Cum plang mieii-n zori,plapanzii,cu-a lor ochi inrourati
  Si a fost Isus flamand,ca sa fie toti flamanzii
  Saturati.

  Si a fost isus un miel…ce-L pandeau pe-afara leii
  Si din culmile Iudeii,si-n pustiul arzator
  si a fost isus un miel,ca sa aibe-n El toti mieii
  Un pastor.

  Si a fost un rob Isus…sus slujind Imparatia
  Jos,lui Iosif si Maria…lumii-ntregi S-a dat rapus
  Si-a fost fiu si rob supus,ca s-avem si noi robia
  Si-nfierea lui Isus.

 7. in primul rind va multumesc si pt. ca este bine cea ce faceti tinetio tot asa.imi plac poeziile daca imi puteti trimite zilnic ca si meditatile ar fi fain.daca oameni au probleme va rugati pt.ei ? (va uniti in rugaciune)

 8. si eu vreau sa va multumesc ptr efortul pe care l depuneti de ami trimite meditatiile zilnice domnu sa va binecuvinteze si sa va ajute an aceasta munca acontinoare caci nici un lucru facut pentru ELnu va ramane nerasplatit domnu sa va dea antelepciune si putere sal slujiti mai departe an acest mod

 9. Poezia vorbeste intr-adevar despre dragostea nespusa a Mantuitorului. Si e o incurajare sa stim cat de mult ne-a iubit. Avem pret in ochii Lui.
  Fii binecuvantat de Domnul pentru aceste versuri inchinate Lui, dar si pentru pacea care ne-o dau noua citindu-le !
  Corina

 10. Sincer va spun…nu ma asteptam la o asa frumoasa poezie . VReau sa va multumesc nespus pentru lucrarea care o faceti si pentru meditatii zilnice ! Stiu ca nu pentru voi o faceti ci pentru Cel care si-a dat viata pentru noi , Domnul Isus, si de aceea doresc ca El sa va binecuvinteze !! Continuati tot asa pentru ca munca voastra va fi rasplatita in Ceruri ! VA MULTUMESC

 11. M? rog Domnului s? ridice poe?i români care sa scrie poezii inspirate de Cer care sa poat? fi recitate în biserica. Îmi plac ?i cele care au vers alb, în?eles mai greu, dar nu pot fi recitate în biseric?.
  Domnul s? fie l?udat!

 12. multumesc pentru tot ce primesc de la voi……cuvintele ar fi de prisos …sunteti minunati…faceti lucruri senzationale…D-zeu sa va binecuvinteze cum crede El de cuvinta……multumesc …Lucia

 13. Nu pot decat sa va spun ca am plans cand am citit aceasta poezie dar au fost lacrimi de bucurie pt ca am descoperit dragostea imensa ce ne-o poarta D-zeu .Ne-a iubit atat de mult incat a jertfit pe fiul sau pt noi.Va multumesc din sufletul meu pacatos.

 14. Va multumesc din suflet…Mi-ati redat credinta…M-ati facut sa cred iar in Dumnezeu…Nu ca ar fi incetat credinta mea,doar ca poate nu mai aveam timp de ea,ocupata cu atatea probleme ale vietii mele,nu prea buna…Aceasta poezie e minunata…Mi-am dat seama ca suferinta mea e mica…fata de a altora care poate nu au ce manca,fata de cea a Domnului nostru Iisus,rastignit pentru pacatele noastre…Va multumesc…In numele Domnului,futi binecuvantati,azi,in Sfanta zi de Craciun!La multi ani si sarbatori fericite!

 15. Va multumesc tuturor pentru aceste cuvinte minunate care nu mie mi se cuvin ci Aceluia care mi -a daruit aceasta poezie asa cum mi le daruieste de altfel pe toate celelalte.Este o bucurie dar si incurajare pentru mine.
  Domnul sa va binecuvanteze!
  Sanja-Adriana

 16. Ma numesc Matilda si am 12 ani jumate ,va multumesc pentru meditatii si as dori daca puteti sa-mi trimiteti poeziile ca sa pot sa le descarc pe calculatorul meu deoarece as dori sa le recitez in biserica .
  domnul sa va binecuvinteze

 17. Multumesc luiDumnezeu ca se ingrijeste de noi sa primim cuvant de invatatura si hrana pentru suflet prin voi care lucrati in spatele acestui site.
  Domnul sa va binecuvanteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.