o8 Decembrie

0
34

” Dar Eu va spun : Iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvîntati pe cei ce va blastama, faceti bine celor ce va urasc, si rugati-va pentru cei ce va asupresc si va prigonesc .” Mat 5:44

Cu cîtiva ani de zile în urma a fost difuzat un desen animat în care trei copii vin în fata ieslei Domnului Isus, aducîndu -I daruri. Primii doi copii au adus daruri traditionale : tamîie, si smirna. Al treilea copil însa , a venit la Domnul Isus cu o cutie mare de pampers. Foarte surprinsa de darul acestui copil, Maria i-a raspuns : “Ma bucur din toata inima ca cineva si-a manifestat dragostea într-un mod mult mai practic !”

Craciunul este o vreme cînd spunem familiei si prietenilor nostri, cît de mult reprezinta ei pentru noi. Cadourile însa nu exprima toadeauna calea cea mai buna de-a face cunoscut acest fapt ! Uneori acestea sunt oferite urmarind anumite scopuri si motivatii nemarturisite. Este însa mult mai ferice sa dai decît sa primesti ! De aceea pentru cei pe care-i iubim trebuie sa ne exprimam dragostea în modul cel mai practic posibil.

Cu mai multi ani de zile în urma un copil a fost abandonat pe treptele de la intrarea unei cladiri din Georgetown, din Pennsylvania. O vaduva ce avea de îngrijit si alti copii acasa, a trecut prin apropiere, a auzit plînsetul copilului, l-a luat în brate si l-a adoptat în familia sa ca pe propriul copil.

Seara de seara , aceasta vaduva citea pentru toti copiii carti cu povestiri. În acest fel în inima acestui copil sa dezvoltat un deosebit interes pentru literatura. Cînd s-a facut mare James Michener, acel copil abandonat , a ajuns cel mai prolific scriitor al Americii !

Viata lui a ajuns un triumf, datorita faptului ca o vaduva si-a dovedit dragostea practic. Cine este persoana fata de care la aceste sarbatori doresti sa-ti exprimi dragostea în acelasi fel ?

Rug. Doamne Dumnezeule ; iarta-ma pentru atitudinile mele egoiste si pentru toate darurile pe care le-am oferit în mod interesat si ajuta-ma sa te iubesc din tata inima , iar la acest Craciun sa dovedesc aceasta dragoste în mod practic. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.