O1 Octombrie

0
44


” Caci toti au pacatuit si sunt lipsiti desalava lui Dumnezeu.Si sunt socotiti neprihaniti , fara plata , prin harul Sau , prin rascumpararea , care este în Hristos Isus.” Rom.3:23-24

 În timpul razboiului civil din S.U.A.  multi soldati au cazut captivi, fiind închisi într-o închisoare din Tennessee. Într-o zi, a venit la poarta închisorii o doamna, care a cerut comandantului s-l elibereze pe fiul sau. 

Ea si-a motivat cererea spunând caca este singura, sezonul de semanat a început si n-are cu cine sa are pamântul si sa semene recolta. Cînd comandantul i-a aprobat cererea,  femeia a mers în dormitorul detinutilor spunându-le :

“Am haine civile pentru cineva dintre voi ! Eu nu am nici un fiu, dardatoritasemnaturii comandantului, pot sa eliberez pe cineva. Alegeti voi cine sa fie acela !”

Prizionerii s-au sfatuit împreuna si l-au ales pe caporal, care si-a schimbat hainelesi a parasit închisoarea , la brat cu noua sa mama.  Când a ajuns la garda de la poarta , mama i-a zis celui cu care mergea: “Fiulevino acasa , pentru ca avem mult de arat si semanat !”

 Pentru caporalul ales de prizioneri , eliberarea a însemnat o mare oportunitate.Aceasta era însa conditionata. Din acea zi înainte,el trebuia sa lucreze, arând si semanândpamântul.

Fiecare dintre noibeneficiem însa de un har mult mai mare. Însusi Fiul lui Dumnezeu, s-a prezentat într-oi zi la usa temnitei pacatului nostru, câsticându-ne eliberarea pentru fiecare dintre noi. Prinjertfa Lui însa , noi primim nu numai eliberarea , ci si înfierea. Suntem adoptati în familia Sa divina, dobândind dreptul mostenirii si-al vietii vesnice.

Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc pentru libertatea ce o am în Tine.Ajuns în aceasta stare de har, ajuta-ma sa traiesc ca fiu al Tau , slujindu-Te din dragoste. Amin

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.