O1 Aprilie

0
38

În El avem rascumpararea , prin single Lui iertarea pacatelor, dupa bogatiile harului Sau, pe care l-a raspîndit din belsug peste noi , prin orice fel de întelepciune si de pricepere. ” Ef.1:7-8

Vi s-a întîmplat vreodata sa va patati cele mai bune haine ? Se poate întîmpla oricui ca din greseala sau din neatentie, sa-si murdareasca hainele cu ketchup, cafea,ciocolata calda sau mustar.

Toti cei care si-au pata hanele în acest fel , stiu ca este foarte greu ca aceste pete sa fie curatite si hanele sa arate ca mai înainte. Pentru ca petele sa fie îndepartate, în multe situatii trebuie sa se foloseasca o solutie speciala . Daca pentru curatirea petelor de pe haine avem nevoie de o solutie speciala , atunci ce solutie ar trebui sa folosim pentru îndepartarea petelor provocate de pacat pe sufletul nostru ?

Atunci cînd inima ne este întinata de pacat ,ca sa poata fi curatita ,este nevoie de o solutie foarte puternica. Aceasta solutie n-o putem prepara singuri si nici nu ne-o poate oferi nimeni dintre oameni. Ne este însa oferita gratis , de catre Dumnezeu. Însasi scopul venirii Domnului Isus în aceasta lume, a fost acela de a ne pregati o solutie pentru iertarea pacatului nostru si pentru al întregei lumi.

Cunoscînd aceasta cale de curatire, apostolul Ioan scrie : ” daca umblam în lumina, dupa cum El însusi este în lumina, avem partasie unii cu altii; si sîngele lui Isus Hristos, Fiul Lui , ne curateste de orice pacat”. Daca inima îti mai este patata de pacat si cauti o solutie pentru curatire, nu uita ca numai sîngele jertfei lui Hristos are puterea sa îndeparteze aceste pete.

Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc pentru jertfa Fiului Tau prin care-mi poti curati si hana sufletului meu. Îmbraca-ma în aceasta haina a neprihanirii si ajuta-ma sa n-o mai patez niciodata. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.