9 Mai

1
53

“Israele, pune-ti nadejdea în Domnul, caci la Domnul este îndurarea, si la El este belsug de rascumparare!” Psalmul 130: 7

Ce înseamna de fapt a avea speranta si nadejde în fiecare moment al vietii tale ?

Nadejdea e mult mai mult decît o gîndire pozitiva sau un optimism specific celor ce nu iau în seama problemele prin care trec.

Biblia arata ca nadejdea pe care ar trebui sa o avem trebuie sa fie vie, o nadejdecare ar trebui sa ne stapîneasca viata în fiecare zi. Desi speranta pe care o avem este cu privire la cer, aceasta nu ar trebui sa fie numai pentru viitor, ci trebuie sa fie si o binecuvîntare pe care sa o traim AICI si ACUM.

Speranta biblica este garantata de siguranta si încrederea pe care o avem în promisiunile facute de Dumnezeu. De aceea putem avea o nadejde chiar acum:

• Pentru ca Dumnezeu raspunde rugaciunilor noastre: “Îndrazneala, pe care o avem la El, este ca, daca cerem ceva dupa voia Lui, ne asculta.” 1 Ioan 5: 14
• Pentru ca Dumnezeu ne ofera sansa unui nou început. Indiferent de cît de mare este esecul, exista speranta pentru casa ta, pentru casnicia ta si pentru viata ta, fiindca Dumnezeu ne mai ofera o sansa.
• Pentru ca Domnul poate transforma suferinta în victorie. Indiferent de circumstantele vietii, Dumnezeu are un plan pentru salvarea ta.
• Pentru ca nadejtea oferita de Dumnezeu trece dincolo de pragul mortii. Prin Isus Hristos avem nadejdea ca nu vom muri niciodata. Iar daca vom ajunge sa trecem acest prag, vom învia.

Speranta oferita de Dumnezeu nu este o iluzie desarta ci o nadejde vie care te poate ajuta sa fii sigur și puternic în orice împrejurare a vietii.

NADEJDEA BIBLICA ESTE ÎNCREDEREA BAZATA PE PROMISIUNILE FACUTE SI GARANTATE DE DUMNEZEU.

1 COMENTARIU

  1. AMIN! E adevarata meditatia asta! imi place mult! Nu mai avem varsta cand il avem pe Isus, traim o viata fara de sfarsit… cine mai vrea sa isi numere anii??? E drept ca nadejdea aceata va avea un sfarsit frumos, cand toate vor ajunge la implinire, cand va ramane doar Dragostea…Prin speranta eu traiesc vesnicia azi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.