8 Mai

0
48

“Caci în nadejdea aceasta am fost mîntuiti. Dar o nadejde care se vede, nu mai este nadejde: pentru ca ce se vede, se mai poate nadajdui?” Romani 8: 24

Stiai ca si tu ai nevoie de o nadejde vie? Da, cu totii avem nevoie de aceasta binecuvîntare.

M.L. Bruner, un teolog elvetian a facut urmatoarea afirmatie: “asa cum oxigenul este vital pentru plamîni, asa si nadejdea este vitala pentru suflet, dînd directie si sens vietii umane.” Trupul nostru ar muri fara oxigen, iar sufletul nostru s-ar sufoca fara speranta!

Cultura noastra vorbeste foarte mult despre dragoste. Auzim multe si despre credinta. Însa prea putine lucruri se spun despre nadejde.

Cu toate acestea, Dumnezeu înca de la începutul istoriei umane a adus o speranta. Dupa ce Adam si Eva au pacatuit si au adus durerea si moarteape pamînt, Dumnezeu a anuntat ca va trimite prin samânta femeii,  un rascumparator si un salvator, care va aduce celor căzuti, speranta! Acest rascumparator este Domnul Isus.

Acest lucru ne este vestit prin mesajul îngerilor, consemnat în Evanghelia dupa Luca 2: 11: “astazi în cetatea lui David, vi s-a nascut un Mîntuitor, care este Hristos, Domnul.”

Pentru ce astepti un semn de nadejde în aceasta zi? Pentru o durere fizica? Pentru o boala? Pentru o nevoie ? Pentru o depresie? Pentru izbavirea de vicii si obiceiuri rele? Daca ai inima frînta, indiferent de situatia în carete-ai afla, sa stii ca Domnul are un plan pentru tine. El vrea sa îti dea un viitor si o nadejde.

Domnul Isus Hristos a fost trimis pe pamînt pentru a învinge durerea si moartea si pentru a aducenadejdea. El e Rascumparatorul tau, speranta ta.  Asemenea aerului pe care îl respiri aceasta nadejde nu este vizibila, dar o poti avea prin credinta.

GASESTE O NADEJDE PRIN CREDINTA ÎN DOMNUL ISUS HRISTOS CHIAR ÎN ACEASTA ZI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.