8 Decembrie

0
43

“Astfel, trupul nu este un singur madular, ci mai multe”¦ Acum dar Dumnezeu a pus madularele în trup, pe fiecare asa cum a voit El.” 1 Corinteni 12: 14, 18

Si tu trebuie sa împlinesti o slujba în trupul lui Hristos. Fiecare membru al Bisericii Domnului este un lucrator. Si nu, nu trebuie sa te pensionezi de la locul de munca pe care-l ai, pentru ca Dumnezeu sa-ti poata încredinta o alta slujba.

Un lucru minunat se întîmpla atunci cînd noi, toti membrii din trupul lui Hristos lucram împreuna: impactul este acestei slujiri este unul uimitor.

Neemia ne lasa un comentariu foarte trist în capitolul 3 despre Tecoiti, acel neam care a ajutat la refacerea zidurilor Ierusalimului: “alaturi de ei au lucrat Tecoitii, ai caror fruntasi nu s-au supus în slujba Domnului.” (Neemia 3:5)

Fruntasii acestui neam se considerau prea buni. Ei nu se aplecau la o asa lucrare. Nu doreau sa se murdareasca pe mîini. Se credeau atît de superiori, încît a lucra la un zid era umilitor, si de aceea pierdeau vremea învîrtindu-se în jurul lucratorilor, mutînd cîte o caramida cînd si cînd. Deci, ce faceau ei? Pierdeau vremea, în timp ce ceilalti lucrau.

Întotdeauna mi s-a parut ciudat cum unii crestini stau, în timp ce altii lucreaza. Cum unii stau, în timp ce altii se pun în slujba oamenilor. Pentru mine, a fi crestin care nu lucreaza pentru Domnul este un termen contradictoriu.

Poate ca în aceasta zi recunosti ca ai stat, in timp ce ceilalti au lucrat si si-au murdarit mîinile în lucrarea Domnului. Si poate ca ai o lista destul de lunga cu motivele pentru care nu te-ai implicat în nici un fel de lucrare a bisericii tale. Sau, poate crezi ca pentru tine nu exista loc în nicio lucrare a Domnului.

Daca te afli pe aceasta prapastie, îti propun un experiment în aceasta saptamîna. Vreau sa suni la tine la biserica si sa întrebi daca au nevoie de ajutor, în orice lucrare trebuie împlinita în saptamîna aceasta. Nu conteaza care va fi raspunsul: fie ca va trebui sa stai la usa sa urezi bun venit celor din biserica, fie vei parca masinile, fie vei lucra cu copii sau vei spala podeaua ““ chiar nu conteaza, tu doar întreaba si ofera ajutorul tau. Vei vedea cum Dumnezeu te va folosi în lucrarea Lui si o va face într-un mod miraculos.

Daca vei fi disponibil pentru Dumnezeu, stiu ca El te va binecuvînta asa cum nu ai visat vreodata.

INTRA ÎN JOC! FII DE AJUTOR UNEI PERSOANE ÎN NUMELE DOMNULUI CHIAR ÎN ACEASTA SAPTAMÎNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.