7 NOIEMBRIE ““ VIZIUNEA TA ““ TREBUIE S-O “ÎMPLINEȘTI” (3)

0
48

-“Scrie proorocia, și sap-o pe table, ca sa se poată citi ușor!” (Habacuc 2:2)-

În Amos există o imagine interesantă: “După cum păstorul scapă din gura leului numai două bucăți de picioare sau un vârf de ureche, așa vor scăpa”¦” (Amos 3:12). Imaginează-ți-l pe Satana ca fiind leul, iar tu mielul. Domnul Isus, păstorul care vine să adune ce a mai rămas din tine și privește cum aduce Dumnezeu victorie dintr-o înfrângere. ți-a sfărâmat viața visele în bucăți? Cu Dumnezeu ai nevoie numai de două lucruri pentru o revenire:

1) O ureche de auzit. Nu mai asculta voci care te descurajează; nu s-a sfârșit decât când spune Dumnezeu că s-a sfârșit! Dumnezeu i-a spus lui Ezechiel să profețească unei văi pline de oase moarte și uscate (Ezechiel 37:4): “Am proorocit, cum mi se poruncise. Și a intrat duhul în ei, și au înviat, și au stat pe picioare: era o oaste mare, foarte mare la număr” (Ezechiel 37:10). Speranțele tale pot fi moarte, iar sufletul uscat, dar dacă asculți ce are Dumnezeu să-ți spună, visul tău va trăi din nou.

2) Un picior pe care să stai. Dumnezeul care la sfârșitul nenorocirii sale i-a dat lui Iov de două ori mai mult decât a avut la începutul ei nu a terminat încă cu tine. Citește ce ți-a promis și bazează-te pe Cuvântul Său. Acan a fost omorât cu pietre in valea Acor pentru că a furat din prada de război după lupta de la lerihon. Sfârșit? Nu, mai târziu, Dumnezeu, în mila Sa, a spus: “îi voi da “¦ valea Acor i-o voi preface într-o ușă de nădejde” (Osea 2:15). Poate trăiești cu propriile tale consecințe, dar prin harul lui Dumnezeu poți să trăiești și să-ți vezi visul cu ochii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.