6 NOIEMBRIE ““ VIZIUNEA TA ““ TREBUIE S-O “ÎMPLINEȘTI” (2)

0
51

-“Scrie proorocia, și sap-o pe table, ca sa se poată citi ușor!” (Habacuc 2:2)-

Când ai un vis de la Dumnezeu și te dedici lui, el se va împlini “cu siguranță”. Da, te vei împiedica, vei merge până la noi limite și poate chiar vei fi descumpănit la linia de sosire, dar vei reuși. Vei ajunge în țara Promisă. Uită-te la Moise; a avut un mesaj de schimbare a istoriei pentru Faraon și totuși a fost un slab vorbitor.

A avut probleme în căsnicie și în consecință Dumnezeu i-a spus: “Aceasta este țara pe care am jurat că o voi da “¦ți-am arătat ca s-o vezi cu ochii tăi; dar nu vei intra în ea” (Deuteronom 34:4). Dar în cele din urmă Moise a ajuns acolo! După 1400 de ani, el a stat cu Domnul Isus pe Muntele Schimbării la Față: chiar în mijlocul ei! Poate spui: “Dar am căzut atât de jos”. David a comis adulter și totuși psalmii săi întăresc mulțimi de oameni și sunt citați de la amvoane în întreaga lume. Dumnezeu nu l-a scuzat pe David, dar l-a iertat și i-a folosit. “David, după ce a slujit celor din vremea lui, după planul lui Dumnezeu, a murit, a fost îngropat” (Faptele Apostolilor 13:36).

Biblia îl descrie pe Dumnezeu “gata să ierți, îndurător și milostiv, încet la mânie și bogat în bunătate” (Neemia 9:17). Să remarcăm cuvintele “gata să ierte”. Dumnezeu e gata când ești și tu, tot ce trebuie să faci este să te întorci spre El. Înainte ca Habacuc să-și scrie viziunea, el a spus: “M-am dus “¦ să văd ce are să-mi spună Domnul, și ce-mi va răspunde la plângerea mea” (Habacuc 2:1). Corectat, dar nu lepădat! Nu este minunat? Așa lucrează harul lui Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.